KrzysiekB. Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Trochę polatałem dzisiaj rano i pokleiłem parę ujęć Na filmie tego akurat nie ma, ale podczas jednego lotu straciłem na jakieś 5 sek zasięg. Pewnie było to spowodowane wysokością, bo była dosyć spora:D, większa od tej największej widocznej na filmie, model już był ciężko zauważalny. Latałem koło 8, kiedy była jeszcze dosyć duża rosa, podczas startu koła tak rzucały kroplami, że zachlapał mi się obiektyw i kompletnie nic nie widać przez cały lot:D dlatego tego nie ma. Zapraszam do obejrzenia! [vimeo] [/vimeo] i do skomentowania! P.S. Po raz pierwszy wylatałem całe 2 pakiety:D, zawsze po lotach na tym mniejszym pakowałem sprzęt i do domu, bo za bardzo mną emocje targały, i nie chciałem popełnić jakiegoś głupiego błędu:). Powoli czuje, czym smakuje modelarstwo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Muzyka z filmu akcji - a nic się nie stało ;] Fajne ujęcie z widokiem na koło A filmik - jakby zrobiony fukcją 'autofilm' , szybkie krótkie cięcia kadrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Muzyka z filmu akcji - a nic się nie stało ;] To miałem rozwalić o trybune model dla dopełnienia klimatu? Fajne ujęcie z widokiem na koło wyglądało by ładniej, gdyby nie zamazany obiektyw A filmik - jakby zrobiony fukcją 'autofilm' , szybkie krótkie cięcia kadrów. Nie wiem nawet, czy taka funkcja isteniej. Celowo tak to zmontowałem, żeby film wyszedł bardziej dynamiczny. Moim zdaniem lepszy jest taki efekt, niż 10 minut filmu z jednej perspektywy bujania w obłokach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 choć za jakość ujęć, stabilność lotu i takie tam można by się przyczepić, to za montaż masz 10/10 Szkoda, że wszystkie filmy prezentowane przez użytkowników nie są robione w taki sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 A jak myślicie, na jakiej wysokości był model w tym filmiku (moment lotu z wyłączonym silnikiem). Nie to że zadaje zagadkę, tylko sam jestem ciekaw:) 150 m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webster95 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Tego to nie wiem ale napewno duża PS.super filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Mam jeszcze problem z prawidłową kompresją filmu. Nie wiem w jaki kodek najlepiej zapisać film (lub go potem przekonwertować) Oryginalny wygląda całkiem nieźle, a po obróbce - znacznie gorzej. Podpowiecie? (klip obrobiony w Adobe Premiere Pro CS4) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 NIESAMOWITY FILM MUZYKA I UJĘCIA PASUJĄ IDEALNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ale to ujęcie pod koniec gdy jest nazwa piosenki to było miodzio 8) , czytam sobie nazwę a tu nagle ni stąd ni z owąd niziutko przelatuje samolot :shock: . PS.Gratuluję udanych lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.