czarek66 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Ni z tego ni z owego wyskoczyłem z domu ze swoją Cessną. Oto rezultat: Pozdrawiam Wszystkich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Ciekawe miejsce do latania, ale wielka szkoda, że nie widać wodowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MROX Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Dojlidy :roll: . A ja myślałem, że tylko na Krywlanach latają. PS: Zastanawiam się tylko co robi pilot w przypadku nieudanego lądowania na wodzie. Płynie w pław po model ? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Staram się wodować jak najbliżej brzegu w miarę możliwosci. Cessną raczej zawsze się udaje, jest dosyc łatwa w pilotażu. No ale jakiś "kajak" w pobliżu dobrze jest mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.