modelmaniak Opublikowano 24 Czerwca 2007 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ostatnio straciłem serce do modelarstwa... Od kilku miesięcy nic nie zbudowałem... Az tu nagle... kolega zbudował łódkę i poprosił mnie o pomoc w regulacji silnika i jej opływaniu... Podjąłem decyzję o powrocie do źródeł mojego modelarstwa... Wracam do zabawy szybkimi łódkami...
elektron Opublikowano 25 Czerwca 2007 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Fajna lodka Czy plywanie lodka jest wciagajace ?? - masz w zasadzie ograniczona wolnosc
AndrzejC Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Widziałem tę łódeczkę na wodzie. Przypomniały mi się stare piękne czasy, kiedy to człek przeżywał każde puszczenie stateczka i cieszył się jak dziecko. Nie ważne jak byle tylko popłynął :wink: . Ta łodeczka plywa ładnie ale wymaga jeszcze dopracowania. Myślę ,że nad tym popracujemy Elektron: pływanie jest wciągające! Możesz być pewien! Mnie osobiście bardziej odpowiada niż latanie czy jeżdzenie. W tym wszystkim najwazniejsza jest rywalizacja w wyścigu. Próbowałem różnych dyscyplin modelarskich, ale FSRy są NAJLEPSZE! Choć nie najtańsze. Niestety
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.