modelmaniak Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ostatnio straciłem serce do modelarstwa... Od kilku miesięcy nic nie zbudowałem... Az tu nagle... kolega zbudował łódkę i poprosił mnie o pomoc w regulacji silnika i jej opływaniu... Podjąłem decyzję o powrocie do źródeł mojego modelarstwa... Wracam do zabawy szybkimi łódkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Fajna lodka Czy plywanie lodka jest wciagajace ?? - masz w zasadzie ograniczona wolnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Widziałem tę łódeczkę na wodzie. Przypomniały mi się stare piękne czasy, kiedy to człek przeżywał każde puszczenie stateczka i cieszył się jak dziecko. Nie ważne jak byle tylko popłynął :wink: . Ta łodeczka plywa ładnie ale wymaga jeszcze dopracowania. Myślę ,że nad tym popracujemy Elektron: pływanie jest wciągające! Możesz być pewien! Mnie osobiście bardziej odpowiada niż latanie czy jeżdzenie. W tym wszystkim najwazniejsza jest rywalizacja w wyścigu. Próbowałem różnych dyscyplin modelarskich, ale FSRy są NAJLEPSZE! Choć nie najtańsze. Niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.