larith Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Nie ma na stanie i nie wiadomo kiedy będzie. Chcę zrobić większe zakupy w Chinach więc oś przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 a co się stało silnikowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ośka się skrzywiła a nowej nie ma i nie wiadomo kiedy bedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam. Ja do swojej Cessny 480 kupuję śmigła APC 9x6. Są przy nich tuleje dzięki którym można założyć takie śmigło na różne piasty. Co do osi, to można dorobić z prowadnicy lasera z CDromu, w serwisie komputerowym mają tego dużo. Dadzą Ci taki stary sprzęt za free, ewentualnie dasz gościowi na piwko. Zmierz wymontowane pręciki prowadnic, przytnij na wymiar i zrób podcięcia pod śrubki imbusowe jak w oryginale (nie musisz robić kanałka pod pierścionek). Sam na takim czymś latam i jest malinowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 juras_p@op.pl, jeśli mi się dobrze wydaje to oś w silniku od cessny ma 3,17mm więc jako zamiennik prowadnica od cd raczej się nie nada :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras_p@op.pl Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 bzik4, w CDromie są dwa pręciki prowadnicy. I owszem, jeden z nich ma inną średnicę, ale drugi jest pasowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.