zb Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam.Nie jestem modelarzem.Buduję model Bismarcka z kolekcji Hachette.Mam skończony kadłub(surowy) oraz sporo nadbudówek .Muszę zacząć gruntowanie i malowanie. Problem w tym że ma być pływający i nie wiem jakich farb i lakierów użyć.Instrukcje w tej kwesti blade.Mam świadomość tego czym jest malowanie modelu.Błędy są często nieodwracalne.Mam aerograf lecz zero doświadczenia. Myślę że przy Waszej pomocy dokończę moje życiowe modelarskie wyzwanie... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam. Uzupełnij profil zgodnie z regulaminem i poczekaj na aktywację konta. Potem poczytaj forum, załóż temat i chętnie pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zb Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam. Dzięki za pierwszą pomoc. Troche się zamotałem,ale jakoś to wyprostuję. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.