modelpiotrek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam serdecznie Mam mały problem z mikro odbiornikiem z rakietoplanu potrzebuję go dostroic do mojego nadajnika MX 12 i kwarców graupnerowskich jest to odbiornik produkcji p.Otki chodzil wczesniej na kwarcach z multiplexa Ostatnio na MP w Grudziądzu gdzie debiutowałem miałem mały horror gdzie rozwalilem z tego powodu skrzydlo w modelu a dzieki Bogu nie cały model:) Potrzebuję namiary na kogoś kto się tym zajmuje i w miare szybko to mi zrobi i jest pewny:) dałbym do p.Otki ale u niego czas oczekiwania jest bardzo długi:) Na tych mistrzostwach dostałem namiary na człowieka w bydgoszczy chyba który to robi ale zupełnie go nie znam pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 na stronie kojota masz namiar na gościa od RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ok Dzięki Motyl zaraz poszukam:) hmmm Motyl wiesz jestem na służbie , jestem zmęczony hehehhe i nigdzie tam nie widze namiarów na dostarajanie odbiornika chyba ze myslisz o Teosie? Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Polecam Andrzeja Pieca z Bydgoszczy - 604804333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Chodzi o: PW Part kom: 604-804-333 Jest w opisie sklepów. Osobiście mogę z szczerze polecić. Tyle czasu ile poświęcił mojemu nadajnikowi to jest aż niewiarygodne, a nadajnik chodzi teraz jak żyleta :-) EDIT: Pisałem razem z Piotrem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 modelpiotrek, PW Part http://www.kojot.modelarstwo.org.pl/sklepy.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jasne jak słonce juz mam Wielkie Dzięki wszystkim!!!!!! pozdrawiam Piotrek Szymański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jesli dostałeś namiary na pana z bydgoszczy to chodzi napewno o Andrzeja Pieca--> numer masz podany wyżej ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.