militariusz Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Witam mam prośbę abyście na stronie http://zlotestopy.pl/wyprawy/29-w-pojedynke-kajakiem-dookola-bajkalu zagłosowali na pana Aleksandra Dobę Który w składanym kajaku jako pierwszy Polak opłynął w 41 dni jezioro BAJKAŁ - "Morze Syberii", największy akwen słodkiej wody na świecie. Więcej o nim i o konkursie możecie poczytać na podanej stronie. Głosować można raz w tygodniu. Z góry dziękuję za głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 + za brodę ! ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 gość jest "debeściak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 +2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 +1 odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 +1. PS. Faktycznie niezła ta broda :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Twardy człowiek! Moje uznanie. I głos. P.S. Co do brody, pamiętacie scenę z filmu bodaj"Ogniomistrz Kaleń", kiedy to śledczy zadał złapanemu partyzantowi UPA pytanie czy zna tego człowieka wskazując portret Marksa - ..znam, to Wernyhora...padła odpowiedź :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 +1 A broda faktycznie "przednia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 No to i mój głos poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damdam Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 A niech ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 jak inni to ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Ma i ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
militariusz Opublikowano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 dzięki i proszę o jeszcze koleś jest jak narazie pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 + 1 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.