KrzysiekB. Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 [vimeo] [/vimeo] Mi też udało się trochę polatać w chmurach! i to nie motoszybowcem:D. Momentami traciłem model z oczu, ale szybkie oddanie drąga i znowu mamy kontakt wzrokowy:) P.S W jakim formacie wrzucać pliki na Vimeo? (dla najlepszej jakości i płynności?) Pozdr!.
Adaś Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Musiała być nisko podstawa chmur. Jeśli chodzi o lot to... wow!
DarekRG Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 No ja raz tak motoszybowcem se latałem dosyć daleko od siebie a chmury były na tyle nisko z czego sobie nie zdawałem sprawy. Nieźle się najadłem strachu jak mi model znikł z oczu. po kilkunastu sekundach wyleciał dalej na granicy widoczności i miałem walkę o powrót bo ciężko było określić w jakiej znajduje się pozycji.
KrzysiekB. Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 Tak, podstawa chmur była bardzo nisko. Nie wiem czy o tym wyżej wspominałem, ale latałem coś koło godziny 8.00 i to w dosyć deszczowy dzień (taka nie ciekawa masa u nas wtedy była). Też mnie strach oblatywał jak model wsiąkał mi w chmurę, ale chęć uzyskania fajnych ujęć była silniejsza . Teraz tak sobie myślę, co bym mówił, gdybym stracił wtedy model:/
DarekRG Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Taki model swobodnie lecący kiedyś musi spaść i stanowi zagrożenie dla życia i mienia. Czasem licho z modelem, byle szkód nie narobił. A głupio było by znaleźć model i poszkodowanego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.