KrzysiekB. Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 [vimeo] [/vimeo] Mi też udało się trochę polatać w chmurach! i to nie motoszybowcem:D. Momentami traciłem model z oczu, ale szybkie oddanie drąga i znowu mamy kontakt wzrokowy:) P.S W jakim formacie wrzucać pliki na Vimeo? (dla najlepszej jakości i płynności?) Pozdr!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Musiała być nisko podstawa chmur. Jeśli chodzi o lot to... wow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 No ja raz tak motoszybowcem se latałem dosyć daleko od siebie a chmury były na tyle nisko z czego sobie nie zdawałem sprawy. Nieźle się najadłem strachu jak mi model znikł z oczu. po kilkunastu sekundach wyleciał dalej na granicy widoczności i miałem walkę o powrót bo ciężko było określić w jakiej znajduje się pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Tak, podstawa chmur była bardzo nisko. Nie wiem czy o tym wyżej wspominałem, ale latałem coś koło godziny 8.00 i to w dosyć deszczowy dzień (taka nie ciekawa masa u nas wtedy była). Też mnie strach oblatywał jak model wsiąkał mi w chmurę, ale chęć uzyskania fajnych ujęć była silniejsza . Teraz tak sobie myślę, co bym mówił, gdybym stracił wtedy model:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Taki model swobodnie lecący kiedyś musi spaść i stanowi zagrożenie dla życia i mienia. Czasem licho z modelem, byle szkód nie narobił. A głupio było by znaleźć model i poszkodowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.