pawel66 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 http://img255.imageshack.us/i/p12091014270002.jpg/ http://img832.imageshack.us/i/p12091014270001.jpg/ http://img716.imageshack.us/i/p12091014260001.jpg/ http://img824.imageshack.us/i/p12091014250002.jpg/ http://img337.imageshack.us/i/p12091014250001.jpg/ ostry korkociąg na gazie i pakiet odfrunął jakby co jest na sprzedaż, ja nie lubię naprawiać jaki model kupić na zamianę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Stary, przecież ten model to jest 2 dni roboty Napraw go. No chyba,że wolisz kase wydac niepotrzebnie lub ten latał beznadziejnie A co do pakietu. Jakim cudem mógł odleciec? Wypiął sie w modelu? Bo chyba nie wyleciał z niego bo raczej nie ma jak. No i jak Ty mocujesz pakiety? Mi się jeszcze ani razu nie wypiął pakiet a robiłem ostrzejsze "zwroty" niż wyjście z korka .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Noooo? Też wolę zbudować nowy niż reanimować, ale Malker ma chyba trochę racji; dałeś ciała :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Jeśli coś jest do prostej naprawy to nie widzę sensu kupowania nowego, to chyba logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 ale mnie sie nie chce :roll: pakiet był zaczepiony kawałkiem rzepa niestety małym bo zabrakło w sklepie i od góry zaciśnięty gumą a te korki to na max gazie były więc nie wiem czy latałeś ostrzej :wink: funtana nie latała źle powiedziałbym ze nawet coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 to oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 ale mnie sie nie chce :roll: ...i wszystko jasne... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 "ale mnie sie nie chce " czyżby tatuś za dużo kieszonkowego dawał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Za ile chcesz ją sprzedac? Mogę ją przyjąć, będzie w dobrych rękach 2dni roboty i będzie fajny modelik hyhy... Chociaż spróbuj naprawic, to bardzo proste ! Kup CA i połapiesz to co złamane a później wzmocnisz i skleisz żywicą - oczywiście z rozsądkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 malker zaproponuj coś z chęcią oddam nawet z osprzętem i pakietami tatuś kieszonkowego w ogóle nie daje, ale czas który włożę w funtane wolę włożyć w coś innego a przy naprawie zrobię straszny bałagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 'tatuś kieszonkowego w ogóle nie daje" a modele niestety kosztują ???? dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 dziwne ... dla mnie nawet więcej niż dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 mam głowę do interesów wiem co robić jak będzie mi sie nudziło - 1 rozbity model i na gg kat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 100we dam jak z osprzętem, bo kuuupe roboty przy nim widze będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Dziwie Ci się, że chcesz to sprzedać. Rozumiem gdybyś połowę kadłuba musiał na nowo łatać Leń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 100zł wyposażona? :lol2: :lol2: :lol2: (to była ironia?) może ją jednak naprawię bo proponujecie takie ceny :roll: Leń dokładnie ale skończy się jak nie będę miał czym latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidgdynia Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 "ale mnie sie nie chce " czyżby tatuś za dużo kieszonkowego dawał? 'tatuś kieszonkowego w ogóle nie daje" a modele niestety kosztują ???? dziwne Co wy ludzie ze Skarbówki jesteście??? Temat nie trzyma sie kupy!!! Skoro autor tematu ma kase na nowe modele to pozazdrościć obrotności, a nie czepiac sie. jaki model kupić na zamianę ? To jest wlasciwy temat, a nie budżet i kieszeń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 tak na marginesie CZYM TY CHŁOPIE KLEIŁEŚ WCZEŚNIEJ TEN MODEL???????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Pewnie Ca z przyśpieszaczem i żywicą (mi się tak tylko zdaje po wyglądzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 ja go kleiłem tylko 1 wcześniej robił to poprzedni właściciel ja kleiłem na CA przednią wręgę i kieszeń ba dźwigar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.