NeK6683 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Witam. To znowu ja i moje problemy Posiadam standardowy regiel tamyi TEU 101BK i kiedy dodaje gazy w moim Bracie jedzie dość szybko a gdy daje wsteczny jeszcze szybciej. Myślałem żeby zamienić gaz ze wstecznym ( na spuście ) lecz to nic nie daje. I tu moje pytanie jak przeprogramować regiel aby było dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Rewers na aparaturze plus zamiana kabli łączących silnik z regulatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeK6683 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Pomogło! Teraz gaz i wsteczny jest mniej więcej taki sam lecz zmieniło się to że po wstecznym gaz trzeba klikać 2 razy ( poprzednio było odwrotnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek11 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Pierwsze kliknięcie działa hamulec ,następne to dopiero jazda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 zaprogramuj ponownie regiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeK6683 Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Pierwsze kliknięcie działa hamulec ,następne to dopiero jazda . Tak ja wiem. zaprogramuj ponownie regiel Nic nie dało wciąż jest wsteczny od razu gaz po ponownym kliknięciu. A powinno być odwrotnie gaz od razu wsteczny po ponownym kliknięciu ponieważ po co mi hamulec na wstecznym bardziej przyda mi się na gazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeK6683 Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.