NeK6683 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Witam. To znowu ja i moje problemy Posiadam standardowy regiel tamyi TEU 101BK i kiedy dodaje gazy w moim Bracie jedzie dość szybko a gdy daje wsteczny jeszcze szybciej. Myślałem żeby zamienić gaz ze wstecznym ( na spuście ) lecz to nic nie daje. I tu moje pytanie jak przeprogramować regiel aby było dobrze
Marcin Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Rewers na aparaturze plus zamiana kabli łączących silnik z regulatorem.
NeK6683 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 Pomogło! Teraz gaz i wsteczny jest mniej więcej taki sam lecz zmieniło się to że po wstecznym gaz trzeba klikać 2 razy ( poprzednio było odwrotnie )
tadek11 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Pierwsze kliknięcie działa hamulec ,następne to dopiero jazda .
NeK6683 Opublikowano 18 Września 2010 Autor Opublikowano 18 Września 2010 Pierwsze kliknięcie działa hamulec ,następne to dopiero jazda . Tak ja wiem. zaprogramuj ponownie regiel Nic nie dało wciąż jest wsteczny od razu gaz po ponownym kliknięciu. A powinno być odwrotnie gaz od razu wsteczny po ponownym kliknięciu ponieważ po co mi hamulec na wstecznym bardziej przyda mi się na gazie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.