NeK6683 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Witam. To znowu ja i moje problemy Posiadam standardowy regiel tamyi TEU 101BK i kiedy dodaje gazy w moim Bracie jedzie dość szybko a gdy daje wsteczny jeszcze szybciej. Myślałem żeby zamienić gaz ze wstecznym ( na spuście ) lecz to nic nie daje. I tu moje pytanie jak przeprogramować regiel aby było dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Rewers na aparaturze plus zamiana kabli łączących silnik z regulatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeK6683 Posted September 17, 2010 Author Share Posted September 17, 2010 Pomogło! Teraz gaz i wsteczny jest mniej więcej taki sam lecz zmieniło się to że po wstecznym gaz trzeba klikać 2 razy ( poprzednio było odwrotnie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadek11 Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Pierwsze kliknięcie działa hamulec ,następne to dopiero jazda . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrax_ojz Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 zaprogramuj ponownie regiel Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeK6683 Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 Pierwsze kliknięcie działa hamulec ,następne to dopiero jazda . Tak ja wiem. zaprogramuj ponownie regiel Nic nie dało wciąż jest wsteczny od razu gaz po ponownym kliknięciu. A powinno być odwrotnie gaz od razu wsteczny po ponownym kliknięciu ponieważ po co mi hamulec na wstecznym bardziej przyda mi się na gazie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeK6683 Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.