extream Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Albo na depron papier na wikol lub folia na depron. Myślę że tak będzie mi wygodniej a też jak już ustaliliśmy nie może model być zbyt lekki :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Pod górnopłat 2m wagi 2100g do lotu potrzebujesz silnik 3648 900kv i śmigiełko 13x4 APC E, pakiet 3S 5000 30C i latania masz do woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Będziemy myśleć jak waga będzie znana Na razie pewnie będę potrzebował pomocy w budowie. Jutro zamieszczę zdjęcia planów i powoli zaczniemy budowę Jeszcze muszę skończyć piperka pod spalinkę przygotowywać ale w przerwach ruszam ze stinsonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ciekaw jestem kto skończy szybciej.Ja Beavera czy ty Stinsona.Oczywiście poczekam z budową aż dojdziesz do tego stanu co ja. A silnik to chyba 3548 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 A silnik to chyba 3548 . No tak. Mała literówka. Mam dokładnie ten: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=3888 w swoim Mentorze (2.2kg) wykorzystywanym jako holownik szybowców max 1kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ciekaw jestem kto skończy szybciej.Ja Beavera czy ty Stinsona.Oczywiście poczekam z budową aż dojdziesz do tego stanu co ja. A silnik to chyba 3548 . Zależy jak Pan podejdzie do tematu ;p Bo jeśli tak jak teraz to mam szanse 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.