Maciej Ritmann Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 czy ktoś kiedyś grał na tym? mfs=microsoft flight simulator podłączaliście aparaturę do niego? a może komuś zalega w szufladzie i chciałby pożyczyć>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 A dlaczego akurat pytasz o wersję z 2002-go roku jeżeli można zapytać. Nie lepiej zaopatrzyć się w nowszą wersję. Co do sterowania aparaturą, jeżeli tylko windows wykryję ją jako urządzenie do gier to nie będzie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ze względu na ograniczenia sprzętowe pytam o 2002:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Zainwestuj w orginała jakieś dwie dychy, i to w wersji PL Jednak szybko zdasz sobie sprawę, że trzeba było brać FS2004 Wymagania sprzętowe 'prawie' jednakowe a mozliwości rozbudowy o scenerie i samoloty - kosmiczne Dopiero teraz deweloperze powoli przechodzą na wydawanie dodatków TYLKO na FSX, ale na FS2004 jest tego MASA, począwszy od płatnych dostępnych np na simmarket.com do darmowych w największej bibliotece dodatków do FSa library.avsim.com Latam wirtualnie od 2006r Mój nalot na Vatsim to ~450h - i to w jednej linii lotniczej najlepszej, ajak :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 hmm a może sprzedałbyś mi fs2004 za dwie dychy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 hmm a może sprzedałbyś mi fs2004 za dwie dychy?heh, nie dziękuję, zatrzymam je sobie jako kolekcję, mam wszystkie wersje (FS2002, FS2004, FSX) lecz uzywam tylko FS2004.Ponoć trwają jakieś prace dawnego zespołu M$ i być może będzie następca FSXa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 właściwie w sklepie chyba już są niedostępne te symulatory, więc pozostaje mi tylko alle :ass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 FS2002 i FSXa kupiłem z Empiku, FS2004 alledrogo Myślę, że dasz sobie radę, nawet na alle :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 cholibka no nie wim cy dom. alle :twisted: jest toki trudny ale spoksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 W lato kupiłem MSF 2004 w Warszawie, w sklepie wysyłkowym. Ok. 50zł. Znalazłem ich na allegro, zadzwoniłem czy można kupić od razu w sklepie stacjonarnym, półgodzinki i mam. Kupiłem, bo stare płyty zeszły śmiercią ze starości i nie dało się ich odratować. :wink: Paradoksalnie MS2004 jest obecnie najlepszym symulatorem maszyn cywilnych. FSX poza ładniejszą grafiką i koszmarnie wielkimi wymaganiami sprzętowymi nie oferuje za dużo nowych rzeczy. Nie mówię nawet o tym, że Polska w FSX to płaska równina, pozbawiona rzek czy jezior, a niektóre miasta są odwzorowane jako szare prostokąty na ziemi. A dodatki, które zmienią ten stan rzeczy - kosztują. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 a nie podałbyś mi namiarów na ten sklep? na allegro już nie ma 2004 są jakieś dziwactwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Chyba to: http://www.speedair.pl Sorry pomyliło mi się z inną grą. MFS-a dostałem od nich - pocztą. Osobiście kupowałem inną grę, konkretnie GTA SA. MSF 2004 wyniósł mnie ok 75zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 a nie podałbyś mi namiarów na ten sklep? na allegro już nie ma 2004 są jakieś dziwactwa.Nie wiem co za dziwactwa widzisz na allegro, dla mnie są to normalne instalki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 dla mnie są to normalne instalki. oprócz tej "Das Jahre ..... " :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 http://www.morele.net/flight-simulator-2004-a-century-of-flight-83796/ 44PLN - taniej? to już chyba tylko w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam,posiadam wersję 2002 i jak jesteś zainteresowany,to mogę Ci to odstąpić za koszty przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.