Irek M Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Plan pochodzi z nr 11/2001 Modelarza, a autoerm jest p. Andrzej Kobyłecki. [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Jak tylko dorobie sie swojej pierwszej spaliny ( mysle o os 7.5 ccm ) to taka zbuduje Dzieki za plany !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 nie czaje wszystkeigo w 100% co jest za ta klapka z boku ?? Bo rozumie że bańke z paliwem widać w środku pod uchwytem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Dlatego robiłem tę skrzynię bo jest duża i ma więcej przegród niż inne. Ja ją przerobiłem w ten sposób, że tu gdzie miałbyć panel zasilający zostawiłem otwarte na nadajnik. Panel mam na górnej otwieranej pokrywie, która umożliwia wyjęcie zbiornika 2,5l oraz rozrusznika. Po przeciewnej stronie jest następna wneka - u mnie np na śmigła , koła itp. Są jeszcze dwie szufladki i jedna pólka. Jutro zrobię fotki to oświecisz się :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Tak wygląda moje dzieło; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.