Emhyrion Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Udało się troszkę wraz z Grzesiem pobujać w powietrzu. Pogoda była przepiękna, do pełni szczęścia przydała by się może większa przejrzystość powietrza ale i tak było cudnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ten film to z Kałuszyna? Jak tam obecnie z dojazdem i blotem? Bo może bym w sobotę przyjechał w końcu Jaskółkę Electric oblatać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Kałuszyn... Dojazd drogą polną od Warszawskiej - nie próbowałem, ale moim zdaniem bez szans. Spora szansa na zakopanie w błocie. Od Nowodworskiej skręcając przy przystanku PKS też ciężko może być, bo tam miejscami jeszcze śnieg leży, a gdzie się roztopił to błoto. Ja może i bym popróbował szczęścia, bo bokiem wyglądało nieźle, ale Grześ wykombinował jeszcze jedną drogę - skręca się przy krzyżu (jadąc od Warszawy to będzie kilkaset metrów dalej za przystankiem), po lewej mija jakąś szkołę, a potem na pierwszym skrzyżowaniu skręca w prawo, a dalej to tak trochę na azymut. Jadąc tędy jest ok, praktycznie nie ma błota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Cicho tu , lata ktos na tym lotnisku jeszcze? Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Wczoraj ktoś się bujał nad polem jakimś szybowcem. Ja generalnie przestałem jeździć do Kałuszyna, trawa wysoka, kiedy bym z działki obok "lotniska" nie przejeżdżał to jakaś krowa tam stoi... Bez sensu. Podobna odległość jest ode mnie na Chudoby, gdzie jednak warunki do latania o niebo lepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.