lukaszrobert Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Witam Was serdecznie. Z modelarstwem nie miałem bliższego kontaktu. Chodziło mi ono po głowie od dziecka. Styropianowce i elektryki zupełnie mnie nie interesowały. Z przyczyn finansowych nie mogłem dotychczas rozwinąć tematu. Główną motywacją jest nie pohamowana chęć pilotażu. Modelarstwo jest dla mnie okazja pogłębienia wiedzy technicznej i nabycia przydatnych umiejętności. Z pewnością uczy dużo dobrego. Witam wszystkich raz jeszcze. Liczę na wyrozumiałość i szczyptę pobłażliwości:) Mieszkam w Warszawie dosłownie 10 m od wojskowego lotniska na Bemowie, tym bardziej zainteresowanie jest umotywowane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witamy ziomka. I życzymy udanego startu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.