awiator Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Raczej bardzo dobrych :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 http://www.youtube.com/watch#!v=O7BxukD4CTo&feature=related 1.34 - gdyby nie było podpisane to pomyślałbym że to ty :mrgreen: (alchemique) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Panowie a wiecie może gdzie znajdę taka składankę (podkład muzyczny) jak lata Bruckmann w tym filmie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 On sam ja sklada z kilku utworow i dostosowuje do swojego stylu latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Tak wiem o tym, ale czy można ja gdzieś odsłuchać w .mp3 (może ma jakąś swoją stronę www?) Nie chodzi mi konkretnie o ten podkład. Po prostu chciałbym poszukać takich podkładów i posłuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Poszukaj np. Vangelisa. To głównie on pobrzmiewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 No nie lata tak dobrze jak ja ale widać , że chłopak sobie radzi :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.