f-150 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=13846 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Niestety nie wyślą do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Niestety wiem,a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 super model ale nie wysyłają tylko do USA do polski VIA EMS ! Special shipping considerations; -Sorry, we cannot ship this item to USA. It is too large. -This parcel MUST be shipped via EMS Express to all other countries. EDIT: już widzę brak opcji wysłsnia 6,5kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Czyli nieciekawa oferta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 A może będzie w magazynie DE to wtedy da się zamówić. Tylko cena pewnie zbije z nóg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ciekawa tylko nie dla nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ta cessna za granicą jest dostępna już od dawna:) Można ją też dostać tutaj w wersji zarówno PNP jak i KIT : Link Może wysyłają do polski.... Jest też tu :Link ale cena dziwna :shock: i tutaj jeszcze : Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Bo w norweskich koronach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Bo w norweskich koronachTeż racja Nie zwróciłem uwagi, rzuciłem tylko okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Bo w norweskich koronachTeż racja Nie zwróciłem uwagi, rzuciłem tylko okiem Wydaje mi się że to jednak nie korony norweskie, gdyż cena na kit byłaby ~ 200zł a to raczej nierealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Też to sprawdziłem.Jeżeli w Euro to i tak cena rewelacyjna.Muszę sprawdzić ile wysyłka do Polski.Ciekawe ile u nich wynosi podatek bo to są ceny netto.Przesyłka wewnątrz Europy 0,a po norwegii 15 :crazy: Próba płatności nie dobija podatku i przesyłki.Na dole dopisek kr=NOR korony norweskie. Idę sprawdzić kurs do kantoru obok,chyba sobie kupię ;D Sprawdziłem ceny są w Euro.To i tak taniej niż w HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Jeżeli w Euro to i tak cena rewelacyjna. KIT only. brak elektroniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Jeżeli mówicie o tym linku ktory był podany powyżej, to wydaje mi się że jestescie w błędzie. Strona ma rozszerzenie .au a więc jest zarejestrowana w Australii i cena podana w dolarach australijskich. Więc jeżeli się nie mylę to cena wynosiła by coś około 1080. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 I o to chodzi.A co robisz z serwami z Arf .Do śmietnika.Sam miałeś przecież EDF-a i wiesz do czego się nadają.Są sztuką. Nie ,jesteśmy w Norwegii :mrgreen: A tytaj pianka pod spalinę http://www.throttlestore.com/planes/scale/cessna_skywagon_185_epo_40_arf_nitro_edition.aspx?lang=EN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 I o to chodzi.A co robisz z serwami z Arf .Do śmietnika.Sam miałeś przecież EDF-a i wiesz do czego się nadają.Są sztuką. Co robię? To zależy jakimi. W cessnie Durafly zostawiłem stockowe i spisywały się nieźle. Na ziemi trochę kiepsko się centrowały ale w locie nie było problemów. W tym chińczyku z HK wymienił bym tylko wysokościowe serwo dla pewności. Z uszkodzoną lotką, klapą czy kierunkiem da się wylądować. 2 naraz lub więcej na pewno się nie popsują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Nie wiem jak Wy ale ja zakupiłem :rotfl: za smieszną kaskę 79 euro. I już jest out of stock a dziś było jeszcze 10 z 25 przed tygodniem.Mają też tanie lipo 4S nie mówiąc o Cessnach 182/185 1,5m RTF za 169 euro lub bez radia za 130.W HK z przesyłką 150 $ +UC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Nie wiem jak Wy ale ja zakupiłem :rotfl: za smieszną kaskę 79 euro. I już jest out of stock a dziś było jeszcze 10 z 25 przed tygodniem.Mają też tanie lipo 4S nie mówiąc o Cessnach 182/185 1,5m RTF za 169 euro lub bez radia za 130.W HK z przesyłką 150 $ +UC No właśnie, ciekawi mnie czy będzie vat. Wszak jest to zakup z poza Unii, bo jak dobrze kojarzę to Norwegia do niej nie należy. Ktoś może rozwiać moje wątpliwości? Edit. Z tego co znalazłem to na towary powyżej 200 koron jest 25% VAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Jak przyjdzie to dam znać jak wyszły dodatkowe koszty.Przy tych gabarytach na pewno będzie UC ale Vat od tej kwoty +pobranie zmieści się w 80 zł Edit ;już wysłana Paczka już w Oslo # Product Name: CARRYON CASH # Weight: 8.8 kg # Measurements: 132x35x32 cm (LxWxH) Ale waga niezła ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Do mnie właśnie dotarła przesyłka. Obyło się o dziwo bez dodatkowych opłat. Jedyne 79 €. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.