f-150 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=13846
meloow Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 super model ale nie wysyłają tylko do USA do polski VIA EMS ! Special shipping considerations; -Sorry, we cannot ship this item to USA. It is too large. -This parcel MUST be shipped via EMS Express to all other countries. EDIT: już widzę brak opcji wysłsnia 6,5kg
Wojtass_nt Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 A może będzie w magazynie DE to wtedy da się zamówić. Tylko cena pewnie zbije z nóg.
extream Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Ta cessna za granicą jest dostępna już od dawna:) Można ją też dostać tutaj w wersji zarówno PNP jak i KIT : Link Może wysyłają do polski.... Jest też tu :Link ale cena dziwna :shock: i tutaj jeszcze : Link
f-150 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Bo w norweskich koronach
extream Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Bo w norweskich koronachTeż racja Nie zwróciłem uwagi, rzuciłem tylko okiem
pikasiak Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Bo w norweskich koronachTeż racja Nie zwróciłem uwagi, rzuciłem tylko okiem Wydaje mi się że to jednak nie korony norweskie, gdyż cena na kit byłaby ~ 200zł a to raczej nierealne.
f-150 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Też to sprawdziłem.Jeżeli w Euro to i tak cena rewelacyjna.Muszę sprawdzić ile wysyłka do Polski.Ciekawe ile u nich wynosi podatek bo to są ceny netto.Przesyłka wewnątrz Europy 0,a po norwegii 15 :crazy: Próba płatności nie dobija podatku i przesyłki.Na dole dopisek kr=NOR korony norweskie. Idę sprawdzić kurs do kantoru obok,chyba sobie kupię ;D Sprawdziłem ceny są w Euro.To i tak taniej niż w HK.
Wojtass_nt Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Jeżeli w Euro to i tak cena rewelacyjna. KIT only. brak elektroniki.
Adam_Max Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Jeżeli mówicie o tym linku ktory był podany powyżej, to wydaje mi się że jestescie w błędzie. Strona ma rozszerzenie .au a więc jest zarejestrowana w Australii i cena podana w dolarach australijskich. Więc jeżeli się nie mylę to cena wynosiła by coś około 1080.
f-150 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 I o to chodzi.A co robisz z serwami z Arf .Do śmietnika.Sam miałeś przecież EDF-a i wiesz do czego się nadają.Są sztuką. Nie ,jesteśmy w Norwegii :mrgreen: A tytaj pianka pod spalinę http://www.throttlestore.com/planes/scale/cessna_skywagon_185_epo_40_arf_nitro_edition.aspx?lang=EN
Wojtass_nt Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 I o to chodzi.A co robisz z serwami z Arf .Do śmietnika.Sam miałeś przecież EDF-a i wiesz do czego się nadają.Są sztuką. Co robię? To zależy jakimi. W cessnie Durafly zostawiłem stockowe i spisywały się nieźle. Na ziemi trochę kiepsko się centrowały ale w locie nie było problemów. W tym chińczyku z HK wymienił bym tylko wysokościowe serwo dla pewności. Z uszkodzoną lotką, klapą czy kierunkiem da się wylądować. 2 naraz lub więcej na pewno się nie popsują
f-150 Opublikowano 19 Października 2010 Autor Opublikowano 19 Października 2010 Nie wiem jak Wy ale ja zakupiłem :rotfl: za smieszną kaskę 79 euro. I już jest out of stock a dziś było jeszcze 10 z 25 przed tygodniem.Mają też tanie lipo 4S nie mówiąc o Cessnach 182/185 1,5m RTF za 169 euro lub bez radia za 130.W HK z przesyłką 150 $ +UC
pikasiak Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Nie wiem jak Wy ale ja zakupiłem :rotfl: za smieszną kaskę 79 euro. I już jest out of stock a dziś było jeszcze 10 z 25 przed tygodniem.Mają też tanie lipo 4S nie mówiąc o Cessnach 182/185 1,5m RTF za 169 euro lub bez radia za 130.W HK z przesyłką 150 $ +UC No właśnie, ciekawi mnie czy będzie vat. Wszak jest to zakup z poza Unii, bo jak dobrze kojarzę to Norwegia do niej nie należy. Ktoś może rozwiać moje wątpliwości? Edit. Z tego co znalazłem to na towary powyżej 200 koron jest 25% VAT.
f-150 Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 Jak przyjdzie to dam znać jak wyszły dodatkowe koszty.Przy tych gabarytach na pewno będzie UC ale Vat od tej kwoty +pobranie zmieści się w 80 zł Edit ;już wysłana Paczka już w Oslo # Product Name: CARRYON CASH # Weight: 8.8 kg # Measurements: 132x35x32 cm (LxWxH) Ale waga niezła ;D
pikasiak Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Do mnie właśnie dotarła przesyłka. Obyło się o dziwo bez dodatkowych opłat. Jedyne 79 €.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.