ali1983 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 witam. moja zona przypadkowo dokonała rejestracji (08.09.2010) w serwisie pobieraczek.pl. wszystko ładnie i pięknie, ale dziś przeczytałem maila, że ma do zapłaty 94,80 (za pakiet 5GB, 7,90/miesiąc). logując się do serwisu mam okno z pakietami gdzie przy pakiecie 5GB jest "kup teraz" czyli tak jakby go jeszcze nie kupiła. a po rejestracji można było 10 dni testować. jak z tego cholerstwa zrezygnować??? w regulaminie jest zaznaczone, że na rezygnację ma 10 dni od zawarcia umowy (rejestracji). nic z tego serwisu nie było ściągane. pomóżcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Wujek Google Twoim przyjacielem. Temat znany i szeroko opisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Najprościej, nie rób nic. Popiszą popiszą i przestaną. Będą straszyć sądem, komornikiem, wciągnieciem na listę dłużników i Bóg wie jeszcze czym. Regulamin trzeba co prawda czytać, ale ten jest stworzony w wyjątkowo złodziejski sposób. Ilus zapłaciło, żeby mieć spokój. Natomiast nie czytałem, żeby komus założyli sprawę. Za ciebie zdecydowano jaki pakiet "kupiłeś". Żona na pewno nie podpisała niczego na papierze, nie przysłano jej umowy do domu do podpisania. Wszystko to jest na forach, tak jak pisze Armand, poszukaj, i najważniejsze nie martw się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=25493&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.