Darioo Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dorwałem w swe ręce pierwszą spalinówkę używke troszke zaniedbana, ale co tam i od razu pod górę... chodzi o silniczek OS max 25Fx... byl dosc mocno zabrudzony, mial opory - strach bylo ruszac, dostalem rade aby rozebrac go i umyc w myjce ultradzwiekowej... rozebralem i teraz: skladanie... niestety ale rysunek złożeniowy z instrukcji, nie dosc dokladnie obrazuje mój dylemat: chodzi o korbowód... która stroną do koła zamachowego? ta bardziej podfazowana (na rys A) czy ta plycej? ( Może ktoś ma takiego badz podobnego OS maxa i chce mu sie zajrzec do srodka i powiedziec jak u niego jest . Sorry jak to durne pytanie , ale nie mam pod reka kogos kto moglby mi pomoc, a sam jestem swierzy w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Stroną A w kierunku śmigła. Asymetria jest po to, żeby minąć przeciwwagę na wale korbowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darioo Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dzieki serdeczne - juz składam poprawnie daje plusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.