elektronik-adam Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jak w temacie na regulacji iglicy jest taka malutka śrubeczka na imbusa tzn ja ją ostatnio jeszcze miałem ale od drgań się odkręciła i mam teraz tam pusto czy może jej tam nie być ? tu daje zdjęcia jak to wygląda tak wygląda wkręcona śruba M3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 witaj ... nie jestem pewny czy na 100% ,ale ta śruba służy tylko po to ,żebyś mógł sobie zakręcić tam np klucz imbusowy i przedłużyć regulację wysokich obrotów ... tak mnie się wydaje ,bo gdzieś widziałem na jednym zdjęciu jak któryś z kolegów tak miał ... a do niczego innego ta śruba nie jest potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 po to ,żebyś mógł sobie zakręcić tam np klucz imbusowy i przedłużyć regulację wysokich obrotów zgadza się/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Taką "śrubkę" dostaniesz u ledy "abc-rc.pl" tylko musisz zobaczyć jakie "FI" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektronik-adam Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dzięki za szybkie odpowiedzi jeśli ta śruba nie ma istotnego znaczenia a tyko jest pomocna przy regulacji to nawet się nie będe specjalnie starał o jej dokupienie chyba że gdzieś trafie akurat na nią to wezmę a tak do regulacji zawsze mogę sobie wkręcić zwykłą M3. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.