tikicaca Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Jak widać we Włoszczowie naprawde jest lotnisko Shot at 2007-06-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Czyżby wiadomy minister ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 A ja myślałem, że jest tylko "dworzec kolejowy"... :wink: Udanych lotów w jak największej ilości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Czyzby oprucz dworca powstal port lotniczy? To moze jeszcze stolice wypadalo by tam przeniesc? :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 cieszy ze jest nas coraz wiecej troche fotek z ostatnich niedzielnych lotów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Gdzie Wy tam latacie? Ja jestem z Kielc... może się przyłączę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Włoszczowa z lotu ptaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Bardzo fajnie Łukaszu, ale dworzec! Gdzie jest dworzec??? A tak na poważnie, to może zrób jeszcze fotkę całemu temu "ustrojstwu", które wynosi aparat w powietrze i opisz jego osadzenie i sposób uruchamiania. A fotki całkiem zgrabne, miasto zresztą też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Fotki robione sa cyfrowką z odzysku , prosty aparat HP Photosmart 433 z zamontowanym serwem na spuście migawki. Całość wynosi 3 metrowy szybowiec sterus 5, ktory widoczny jest na kilku fotkach na poczatku tematu. Model ma spora nośność, mozna do niego włożyć spokojnie ok 1kg, także tego aparatu na boku kadluba prawie wogole nie odczuwa. Fotki całości postaram sie zrobić dzisiaj na lotach, jak wszystko bedzie złożone, o ile pogoda dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Gdzie Wy tam latacie?Ja jestem z Kielc... może się przyłączę? Zapraszamy serdecznie ! im nas wiecej tym lepiej Pozdrawiam Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 fotki z wczorajszych niedzielnych lotow: irek cos majstruje: ach te katany loty edgem, z drugiej strony miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaps6 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 A ja tak zapytam: Jakiej firmy jest Edzio i jak się sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Edek jest z Cmpro, tyle ze z orginalu zostala owiewka, kabina, skrzydla i czesc kadluba , malowanie tez zmienilem bo oryginalne barwy usa, za bardzo mi sie nie podobaly. Lata sie nim przyjemnie, silnik 17,5 mysle ze jest w sam raz, chociaz niektorzy wsadzaja tutaj cos mocniejszego. Do startu potrzebuje cos twardszego, czuly na lotki, predkosc podejscia nie jest wysoka, ogolnie model nie jest strasznie szybki i ciezki w pilotazu. Malym problemem moga byc jedynie gabaryty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 troche fotek z dzisiejszego czyli sobotniego latania póki co pogda dopisuje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 nad wloszczowskim niebem pojawily sie pierwsze heli, miejmy nadzieje ze nie są oznaką nadchodzącej jesieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Szkoda ze nie wiedzialem że tam ktoś lata :roll: byłem niedaleko przez prawie 2 miesiące na wakacjach a do Włoszczowy sie wybierałem dość częso na rowerku na trening Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slider Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Szkoda ze nie wiedziałem że tam ktoś lata :roll: byłem niedaleko przez prawie 2 miesiące na wakacjach a do Włoszczowy sie wybierałem dość często na rowerku na trening Trzeba sie odezwać a nie siedzieć w ukryciu nie dziwie ci sie ze nic nie widziales... przecież nie latamy na mieście tylko zdala od wszystkiego... :-P Następnym razem sie odezwij jak bedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 To za rok polatam z wami Miałem do was 25km a przez wakacje nie miałem dostępu do neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slider Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 A szkoda szkoda jest czego żałować ... ;-) Wiec do zobaczyska za rok P.S. tylko nie zapomnij zabrac jakiegos sprzeta ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 juz przez jakis czas watek nie byl odswiezany, a my wciazl latamy. Jesiej zbliza sie coraz szybciej, wiec trzeba korzystac z dobrej pogody puki jeszcze jest. Dawid juz swietnie opanowal podstawy latania heli, teraz czas na akrobacje piperek tez dzisiaj troche polatal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.