tomekr Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 A kiedy będzie hala przylotów i odlotów, idą wybory, może jakiś kolejny minister z włoszczowej :wink: :mrgreen: . A tak poważniej to macie fajne modele i chciałem zobaczyć czy mi się zapali kolejna lampka po 101 poście na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 hej mam takie pytanie gdzie wy tam latacie jestem z moskorzewa i często tam jestem rowerem mam do was 30 km jestem poczatkującym kto by pomógł mi oblatać model podajcie mi dokładny adres tego lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 model chetnie pomozemy sprawdzic i oblatac Teraz szykuje sie troche dluzszy wekend, wiec jestli tylko pogoda pozwoli pewnie piatek, sobota, niedziela loty Latamy na lakach niedaleko kopca, lub inaczej na przeciwko cmentarza parafialnego, tak najlatwiej wytlumaczyc. Kogo sie nie zapytasz to wie gdzie kopiec. Jak staniesz na parkingu kolo cmentarza to juz nas powinienes widziec jak latamy zawsze stoi kilka samochodow. Ja jestem glownie na wekendach, ale chlopaki czesto lataja heli na tygodniu jak pogoda dopisuje, oni tez chetnie pomoga. Jak cos to pisz na gadu, to sie umowimy na jakies loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 no wiesz ale jeszcze nie sąpletowałem modelu i z tym własnie problem znalazłem za 80 zł taki http://modelmania.ovh.org/lubar/10.jpg i właśnie trzeba tam silnik nie weim jaki trzeba serwa nie weim jakie mam odbiornik JETI REX 5 plus nie mam pakietu odbiornika . i własnie nie wiem model ma rozpietość 130 cm jakie masz to gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 hej modelarzu tikicaca mam takie pytanie a ty może miał byś jakiś trenerek do sprzedania lub silnik spalinowy do 5 ccm najbardziej to teraz mi jest potrzebny nadajnik jakiś na początek tani 4 kanałowy tak do 150 zł nie mam teraz kaski na jakiś super nadajnik na nowy sezon jakiś na pewno duzo lepszy kupie jak byś miał jakieś częsci serwa jakieś które dla ciebie sa za słabe może mi sie przydadzą pozdro tikicaca cześć odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 przygotowania do nowego sezonu juz ruszyly w tym roku u nas na lotnisku pojawily sie dwa nowe modele: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 troche fotek z sobotnio niedzielnych lotow Pan Zbyszek z trenerkiem: Dawid szykuje Extre do lotu: SuperStar po lotach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 hej jak masz jakies pytania to pisz 642705 Chetnie pomoge:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Szkoda ze nie wiedzialem że tam ktoś lata :roll: byłem niedaleko przez prawie 2 miesiące na wakacjach a do Włoszczowy sie wybierałem dość częso na rowerku na trening No teraz to na pewno nas bedzie slychac to latasz tam gdzies w Moskorzewie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boruta Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jak następnym razem będę w okolicy z wykrywką, to się odezwe, może uda mi się podpiąć pod was U mnie (złoty potok) jest mrowie pięknych miejsc do latania, ale nie ma prawie nic do lądowania dla początkującego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 jak cos to zapraszamy Dzisiaj sie wyberamy polatac bo szykuje sie ladna pogoda Złoty Potok sam w sobie jest bardzo ladny, czesto tam bywam w lato, okolica naprawde malownicza, i z włoszczowy calkiem blisko, bedzie ok 40km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 kilka fotek z dzisiejszego latania: Dawid i nieśmiertelna katanka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slider Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Mapka na nasze Lotnisko i drogi dojazdowe oznaczone Cyframi 1,2 i 3. Zaznaczony jest także cmentarz z parkingu którego nas widać oraz widoczny jest słynny "kopiec" :-) Link na większe Zdjęcie :-) http://img524.imageshack.us/my.php?image=mapkagp6.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slider Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 1 kwietnia prima aprilis nawet o nim zapomniałem jak niebo czyściutkie było i do tego 0 wiaterku i wreczcie oderwałem swojego CAPA od ziemi. Niżej kilka fotek z dzisiejszego latania :-) A Dawid tylko stoi patrzy i wrzeszczy zamiast zdjąść ten silnik z szafy bo jak narazie dociera go kurzem... Ja i moja maszynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednarz Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam wszystkich Oto kilka fotek z ostatnich lotów niedzielnych. Jak widać na zdjęciu jestem ja i pan Zbyszek weteran Włoszczowskiego lotniska i nietylko, który posiada w swoich zbiorach liczne modele różnej klasy i wielkości. Tutaj mamy szybowca pana Zbyszka o nazwie Ogar 3,5 m rozpiętości z silnikiem 6,5 cm za śmigłem pchającym (lewym). A to zdjęcie Leszka ze mną i oczywiście z moją Extrą 330 L która lata jak marzenie. Posiada ona silnik DL 50 benzynka, rozpietość 2 m, śmigło 22x10 Wszystkich zainteresowanych i chętnych do spędzania czasu na Włoszczowskim lotnisku RC zapraszam serdecznie i zapewniam że wszyscy modelarze udzielą wskazuwek i cennych praktycznych informacji na temat modeli pilotarzu itp. IM NAS WIĘCEJ TYM LEPIEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 i jeszcze kilka fotek Pan Zbyszek z ciekawym modelem Ultra: Łukasz i jego Extra: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Wikeszy zasila mniejszego, jeszcze pare amperow i na pewno sie uda : Cessna Irka w oczekiwaniu na swoja kolej: mini extra Slidera: Modele Pana Zbyszka: Znow duzy wozi malego : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slider Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Niskie przelociki na Lotnisku w Krasocinie (kilka KM od Włoszczowy) :-) Niektóre były trochę za niskie :-P I na koniec 2 sztuki po 2 Metry po udanych lotach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slider Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Kilka fotek z ostatnich dni z włoszczowskiego lotniska i lotniska z Krasocina i nawet prawdziwa Cessna zawitała na jednym z nich. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.