Ekjonar Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Joł! No no fajne takie latanko jest. Ostatnio doszłem do wniosku że sobie zrobie takiego babka do latania POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BART Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam, jutro(piątek )wyjeżdzam do Sulikowa k/Włoszczowej z Wrocławia na weekend.Bardzo chciałbym z wami polatać ,obserwując zdjęcia ruch modelarski spory i atmosfera tez fajna. Niestety wybieram się całą rodzinką (dwójka dzieci)i nie mam miejsca na spalinkę w samochodzie.Zabiorę małego elektryka i pokręcę z góry jakiś filmik waszego lotniska i okolic. Czytając wczesniejsze posty,rozumiem ,że aby dojechac na lotnisko należy na wysokości cmentarza skręcić w lewo,czy tak? Prosze o ew.wskazówki jak dojechać z Sulikowa. Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Też teraz jestem w okolicy i mam zamiar wpaść do was. W jakie dni w wakacje latacie? W weekend nie dam rady bo idę na wesele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 na naszym lotnisku we wloszczowie prawie codziennie lata Zbyszek, ja teraz latam na lotnisku znajomego lotnika w Krasocinie (12km od wloszczowy) jest tam pas 800x50m niskiej trawy, w sam raz na wieksze modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BART Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Oto link do materiału: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=9137 Bart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 szkoda bo akurat trafiles w ten wekend ze faktycznie nikogo nie bylo. Ja bylem w lebie, Dawid w tunezji, a Łukasz w kielcach Jutro jak tylko pogoda dopisze ok 18 powinienem byc z Katanka na lotnisku w krasocinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrK Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Zdjęcia z dzisiejszych lotów : Nowy nabytek Dawida Trex 600 I moja Katanka : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 i jak katanka poleciala?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrK Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 No nawet nawet nie było bardzo dużych problemów, lekko zadzierała ale w jej przypadku to ma to we krwi :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lth Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 kilka fotek z drugiej zmiany lotow : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.