niebylem Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Cześć!! Mam na imię Dominik, jestem z okolic Kielc. Miałem już do czynienia amatorsko w domu z modelarstwem, ale chcąc spełnić marzenia z wczesnego dzieciństwa planuję zbudować jakieś jak to tu nazywacie "latadło" Sądząc po poziomie forum uda mi się prędzej czy później to zrealizować. Przy okazji zapytam dlaczego nie mam uprawnień aby założyć temat w dziale "Od czego zacząć??" Uzupełniłem dane w profilu, tak jak wymagał regulamin... Pozdrawiam wszystkich, nie tylko modelarzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Musi Ciebie zaakceptować mod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebylem Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no to proszę ślicznie moderatora o aktywowanie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek69 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 cześć a co planujesz zbudować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebylem Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 czytając forum dużo osób poleca na początek budowę TOTO-0, więc się do tego zastosuję, nie powiem, ale że tak powiem design tego samolotu mi się podoba poza tym mam już gotowy temat zapisany na komputerze (mam kilka pytań), czekam tylko na możliwość wypowiadania się w innych działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek69 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Mi polecono najpierw rwd 5 z depronu ale toto jest fajny na forum znajdziesz plany wraz z opisem ,ja też z nich korzystam .Koledzy z forum fajnie je opracowali ,dużo pracy włożyli. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.