Marek_Spy Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Kolega kupił mi na angielskim ebay aparature Futabe 9 ZAP . Miał jechać do polski ale na razie się nie wybiera. Poczta chce ok 60 funtów. Czy ktoś mogłby mi doradzić , pomóc w imporcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 może jakieś autobusy do Katowic latają? Nie powinno być problemu z dogadaniem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Polonia Transport przeczesuje całe Wyspy i Polskę. może za ich pomocą by trzeba spróbować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Kolega kupił mi na angielskim ebay aparature Futabe 9 ZAP . Miał jechać do polski ale na razie się nie wybiera. Poczta chce ok 60 funtów. Czy ktoś mogłby mi doradzić , pomóc w imporcie ? W polskich sklepach kurierzy odbierają paczki - 30 kg paka kosztowała około 20f. Tak bynajmniej było w Livingston i Edinburgh'u ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Tak jest do tej pory. 20F za około 30kg. masz paczkę w domu max 3dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.