Maciej1996 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Witam, w mojej DX6i osłabił się zasięg, pomyślałem że posprawdzam antenę, wszystko sprawdzone ale nie wiem jak dojść do tego metalowego cylinderka na końcu anteny ( chciałbym go wyłożyć i sprawdzić lut) czy da się go jakoś wyciągnąć, próbowałem trochę ciągnąć za kabel ale boje się że się urwie, jeśli ktoś zna jakiś dobry sposób proszę o napisanie.
Cimek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Żaden problem , delikatnie wyciągasz końcówkę, już przerabiałem ten temat, delikatnie nic na siłę ,aż Ci się uda wyciągnąć
Maciej1996 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 Problem taki że ona ani nie drgnie.
Cimek Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Nie możliwe, a obraca się w prawo i lewo? jeżeli tak ,to nie powinno być problemów z wyciągnieciem ,daj z dwie dobre fotki
MironRC Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 musi sie się obracać, wystarczy że ją wypniesz.
Maciej1996 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 Już nieaktualne kolega Cimek pomógł. A na uboczu nie chodziło dokładnie o kocówkę od modułu ale tą drugą, schowaną w antenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.