Mars_2000 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Mam pytanie w sprawie takich farb w sprey'u : http://www.farbgama.pl/index.php?products=product&prod_id=99 Czy ktoś ma jakieś fajne doświadczenia z nimi ? Z opisu wyglądają obiecująco , dostępna jest w miarę przyzwoita gama kolorów, no i cenowo chyba biją wszystkie znane mi i dostępne na rynku inne akryle wodne w spray'ach (przez co powinny świetnie sprawdzać się w malowaniu depronu i styropianu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Malowałem tym insygnia Francj i na Koverall'u i na folii "szmata". Dla mnie spray jak każdy inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 to ze to akryl, to nie znaczy ze nie zjada DEPRONU i styro. Wiekszosc farb akrylowych zżera styro ze az miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Używałem tego spray'u do malowania depronu, oraz styro i nie zjadają, można spokojnie używać :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Własnie przeprowadziłem próbę na styropianie: DECO COLOR ECO revolution nie niszczy ale DECO COLOR decoration niszczy i to bardzo :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 To dziękuję obydwu panom za odpowiedzi I jeszcze pytanie do Irka: gdzie go kupowałeś w Gdańsku (ten revolution oczywiście) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Nie jestem pewien gdzie kupowałem ale w gre wchodzą tylko3 sklepy; Praktiker na Kołobrzeskiej, Castorama na Grunwaldzkiej obok Media Markt lub w zaraz obok niego nowego - od jakiegoś czasu - Oliva czy jakoś tak. Jutro będę w dwóch ostatnich to sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Ja też polecam te farby ECO, kupowałem je w sieci Praktiker. Malowałem zarówno depron jak i EPP. Farba jest bardzo fajna, dość gęsta i dobrze kryje. Zdecydowanie lepsza od nitro. Malowałem nim kombata EPP i lądowania na brzuchu znosi bardzo dobrze, nieporównywalnie lepiej od nitro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.