pelikan1500 Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Witam koledzy ! Przyszła nowa dostawa silników Tower Pro 2408-21T - BLACK ( ostatnio towar MOCNO DEFICYTOWY ) .Mogę chętnym zabrać na Dożynki we Wrocławiu . Przypominam że dla AKTYWNYCH KOMBACIARZY są rabaty. www.aircombat-modele-rc.pl ZAPRASZAM - K.Kiermacki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Pamiętasz o mnie... Chcę dwie sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Oooooczywiście że oczywiście Jarku - pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K(ae)M Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Czym różnią się te wersje silver, gold i black między sobą? Czy to jest tylko kwestia kolorów i mocowań? Czy mogę zamiennie zastosować silver np? wersji black nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Parametry mają takie same, różnią się mocowaniem. Black zdecydowanie najlepszy (zwarta budowa), ale słyszałem, że już nie jest produkowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.