kubusman Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 witam. mam zamiar kupić zefira. ale nie wiem ile i jakie pakiety kupić. przeczytałem że 7 po 109 zł. wtedy mi się oczy szeroko otworzyły i miałem ochote wyrzucić komputer przez okno. z tym pytaniem zgłaszam się do was. proszę o odpowiedź. pozdrawiam Kubusman Ω Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Czekaj, czekaj jak kupić zefira, zefirka się robi panie, pakiety kupujesz za 6 dolców, bądź na gotowo (allegro) 40zł z przesyłką |szt. Pakietów w zupełności starczy Ci 2, jednym latasz, drugi się ładuję Turnigy ,Rhino bądź inne podobne Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 witam. mam zamiar kupić zefira. ale nie wiem ile i jakie pakiety kupić. przeczytałem że 7 po 109 zł. wtedy mi się oczy szeroko otworzyły i miałem ochote wyrzucić komputer przez okno. z tym pytaniem zgłaszam się do was. proszę o odpowiedź. pozdrawiam Kubusman Ω Jeżeli każda wiadomość, która nie pasuje do twojego światopoglądu, taką reakcję wywołuje, to zastanów się poważnie czy na pewno chcesz się zająć modelarstwem. Poważnie. To drogie i stresogenne hobby. Wymaga także odrobiny pomysłowości i chęci. Szkoda niszczyć drogi komputer. Tak z ciekawości: Ile tematów o budowie Zefira poczytałeś? Jest ich na forum trochę. I NIGDZIE nie pisało jakie pakiety są przydatne? Dziwne... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Zamiast się atakować, czy ktoś zauważył że temat nie do tego działu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubusman Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 http://www.modelmaking.pl/ires/oferta/1/5/166/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.