Skocz do zawartości

Temp. powietrza odopowiednia do latania (dodatnie/ujemne)

kminek

Ile lat zajmuje sie RC?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile lat zajmuje sie RC?

• powyżej 5 lat
      4
    • 1-5 lat
      13
    • Mniej niż rok
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nurtuje mnie od jakiegoś czasu kwestia górnej (dodatniej) i dolnej (ujemnej) granicy temperatur przy ktorych mozna latac bez ryzyka dla sprzętu (model, aparatura, pakiety etc.) i modelarza. Jakie sa wasze spostrzeżenia i doświadczenia?

Z góry dzieki za odpowiedzi.

Opublikowano

Witam,

Nurtuje mnie od jakiegoś czasu kwestia górnej (dodatniej) i dolnej (ujemnej) granicy temperatur przy ktorych mozna latac bez ryzyka dla sprzętu (model, aparatura, pakiety etc.) i modelarza. Jakie sa wasze spostrzeżenia i doświadczenia?

Z góry dzieki za odpowiedzi.

Jaki zwiazek ma to z ankieta ?

"Ile lat zajmuje sie RC?

Mniej niż rok

1-5 lat

powyżej 5 lat"

No nic , aby nie bylo, ze nie chce pomoc - Odopowiednia temperatura do latania to dolne + 5 lat

Pomoglem ??? Pomoglem ???

Jesli pomoglem to poprosze o dodatkowe + 1C do mojego licznika lat od kiedy temp mierze ...

Opublikowano

No proste mammuth, kminek chciał się pochwalić jak długo zajmuje się juz modelarstwem, wszak pytanie w ankiecie brzmi "ile lat zajmuje się rc", ale pewnie coś się pomerdało i wyszła mu ankieta. Tylko skąd ja mam wiedzieć ile lat kminek zajmuje się rc, gdybym wiedział, pewnie bym zagłosował.

Opublikowano

Witam!

Może wedle zwyczajowego: "Niech wejdzie, się rozbierze i wypełni tę ankietę..." :mrgreen:

A jeśli chodzi o temperatury to najniższa: -15st, najwyższa +36st :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.