kminek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Witam, Nurtuje mnie od jakiegoś czasu kwestia górnej (dodatniej) i dolnej (ujemnej) granicy temperatur przy ktorych mozna latac bez ryzyka dla sprzętu (model, aparatura, pakiety etc.) i modelarza. Jakie sa wasze spostrzeżenia i doświadczenia? Z góry dzieki za odpowiedzi.
mammuth Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Witam, Nurtuje mnie od jakiegoś czasu kwestia górnej (dodatniej) i dolnej (ujemnej) granicy temperatur przy ktorych mozna latac bez ryzyka dla sprzętu (model, aparatura, pakiety etc.) i modelarza. Jakie sa wasze spostrzeżenia i doświadczenia? Z góry dzieki za odpowiedzi. Jaki zwiazek ma to z ankieta ? "Ile lat zajmuje sie RC? Mniej niż rok 1-5 lat powyżej 5 lat" No nic , aby nie bylo, ze nie chce pomoc - Odopowiednia temperatura do latania to dolne + 5 lat Pomoglem ??? Pomoglem ??? Jesli pomoglem to poprosze o dodatkowe + 1C do mojego licznika lat od kiedy temp mierze ...
Motylasty Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 No proste mammuth, kminek chciał się pochwalić jak długo zajmuje się juz modelarstwem, wszak pytanie w ankiecie brzmi "ile lat zajmuje się rc", ale pewnie coś się pomerdało i wyszła mu ankieta. Tylko skąd ja mam wiedzieć ile lat kminek zajmuje się rc, gdybym wiedział, pewnie bym zagłosował.
Arcimek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Witam! Może wedle zwyczajowego: "Niech wejdzie, się rozbierze i wypełni tę ankietę..." :mrgreen: A jeśli chodzi o temperatury to najniższa: -15st, najwyższa +36st
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.