Skocz do zawartości

Ostatnio nie spodobało mi się...

Mars_2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie...

Otóż, przeglądając ofertę jednego ze sklepów internetowych z wyposażeniem RC moim oczom ukazał się taki obrazek:

Dołączona grafika

Myślę sobie, chyba nie ten sklep wyklikałem :P , ale jednak nie...

Tak prezentuje się w kontekście całej strony:

Dołączona grafika

I to nie jedyne takie "modele" tam można zobaczyć.

Pytam się zatem: "o co kaman?" W końcu w Tym sklepie zamawiają zapewne również nieletni. A może jakiś rodzic z dorastającą pociechą siada razem do komputera co by wybrać sobie jakieś akcesoria modelarskie, a tu nagle wyskakują im tego typu obrazki.

Myślę, że warto się nad tym zastanowić, czy aby na pewno należy osiągać cel sięgając do tego typu środków. Moim zdaniem , nie.

I to mi się nie podoba. Mam nadzieję, że osoba, która jest właścicielem sklepu i która tu często zagląda , przemyśli czy aby na pewno chce budować swój wizerunek jako profesjonalisty opierając się na tego typu "zabiegach". Jakoś tego typu "inności" nie zauważyłem w żadnym innym sklepie RC...

Opublikowano

Nie ma co narzekać, fakt że taka sytuacja miejsca mieć nie powinna, to jednak ta urocza pani jest w końcu ubrana, albo inaczej - nie jest całkiem rozebrana - równie dobrze ojciec, który siada z synem do zakupów w sklepie modelarskim - na nadmorską plażę zabrać go już nie powinien... :)

Opublikowano

Ja tu widzę znacznie poważniejszy problem niż obecność nieletnich (wszak urocza pani jest jednak ubrana). Modelarz, dorosły mężczyzna, latami buduje klimat sprzyjający uprawianiu hobby w zgodzie z towarzyszką życia. I nagle całą tę mozolną pracę szlag trafia, gdyż kupując w sklepie internetowym nie zauważył, iż szanowna małzonka przez ramię mu zerka, by ciekawość zaspokoić: "co tez ten stary bałwan tyle w tym internecie siedzi".

Kobieta w konstrukcji swej nie jest podobna do nas, więc nawet nie próbujmy zrozumieć tego, iż zauważyła TYLKO ową śliczną panią z całej strony sklepu. jesli takie cos wam sie przydarzy, to zamiast się tłumaczyć, przekonywać, udawadniać (co skutek może przynieść tylko odwrotny) stwierdźcie: "Kochanie, chciałem ci kupić bielizne w prezencie". :)

Opublikowano

...bo one tak mają :evil:

Drzwi do garażu nie zobaczy i przerysuje cały bok, ale włos blondynki na twojej koszuli na pewno i to z odległości 10 metrów :wink:

Opublikowano

Pytam się zatem: "o co kaman?"

Takie przypomnienie żeby nie dać się zwariować z tymi modelami, że istnieje realny świat :lol:

A tak serio - na moje to firma/sklep (domyślam się jaki) korzysta z silnika sklepu na zasadzie dzierżawienia silnika. Dzierżawca ma sklep u siebie i ma nad nim pełen nadzór a klient (właściciel sklepu) jedynie obsługuje ten sklep (nie jest właścicielem silnika sklepu internetowego). I pewnie jest jakaś furtka gdzie dzierżawca może wklejać reklamy innych sklepów (za które pewnie bierze pieniądze) - stąd ta bielizna. Zresztą poszukajcie oferty redcart, bo nie wiem czy nie zamotałem za bardzo. :-)

Opublikowano

Drzwi do garażu nie zobaczy i przerysuje cały bok, ale włos blondynki na twojej koszuli na pewno i to z odległości 10 metrów :wink:

:shock: :shock: a ja myślałem że tylko moja żona ma super wzrok

rafal

Opublikowano

Jest coś dla chłopców i jest coś dla dziewczynek w tym sklepie. :D

Tylko za bardzo nie wiem bo mi się dziwnie wyświetla ta strona co jest za te 42.68?

Jeśli całość to czy z migreną czy bez. ;D

Ja wolę bez. :lol:

Opublikowano

gdzie rozbijam swoje modele

Wtedy to byś dopiero rozbijał :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.