Wojtek I Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Leszku, nos jest długi, a ogon bardzo lekki i może dla tego tak jest, no i jeszcze niska waga pakietu (154g). Pierwotnie zakładałem umieszczenie pakietu tam gdzie widać odbiornik. Zobaczymy w jakim stopniu oblot skoryguje położenie SC. Filmik z oblotu raczej nie bo nie mam czym nakręcić, ale fotki tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebeb Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Te 3 magnesy dadzą rade nie wyrwie kabinki ?? A jak można wiedzieć w jaki pakiet go wyposażyłeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Te magnesy powinny dać radę, a pakiet to 1800 mAh 3S, 20-30C TURNIGY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Chylę czoło Wojtku, wspaniała, precyzyjna robota. Mam nadzieję że kiedyś osiągnę poziom wykończenia modeli choć trochę zbliżony do Twojego. Serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebeb Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Chylę czoło Wojtku, wspaniała, precyzyjna robota. Mam nadzieję że kiedyś osiągnę poziom wykończenia modeli choć trochę zbliżony do Twojego. Serdecznie pozdrawiam Zgodzę się z Panem w 110 % model wykonany perfekcyjnie pod względem wizualnym jak i konstrukcyjnym. Będzie wyglądał naprawdę wspaniale w "przestworzach". Może kiedyś się z Panem (właścicielem modelu) spotkam na Krośnieńskim lotnisku to pozwolę sobie zobaczyć model z bliska :twisted: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam. Dzisiaj nadeszła "chwila prawdy" czyli oblot mojego Wilka. Poza małymi korektami wychyleń model nie wymaga żadnych korekt, nawet SC się potwierdził. Na tym śmigle nie jest to 3D, ale bardzo fajny akrobat. Dzisiaj Wilk przy wietrze 2 do 4 m/s wylatał 36 min i jestem z niego bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Wyszedł świetnie :shock: A skoro nie będzie do 3D to może pomyślimy nad kapciami na kółka? :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Chłopcze nie ucz Ojca dzieci robić, tyle Ci powiem. Wojciechu, gratuluję udanego oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Adam, dzięki. Model rzeczywiście lata rewelacyjnie, opłacało się odpowiednio dużo czasu poświęcić na niwelację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Wojtku właśnie był u mnie znajomy modelarz, który jest szczęśliwym czlowiekiem ponieważ nie ma internetu. Razem jeszcze raz podziwialiśmy Twój model i razem się nim zachwycaliśmy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Mocno nieudolny film z pierwszych lotów (tylko takim sprzętem filmowym dysponuję). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Chłopcze nie ucz Ojca dzieci robić, tyle Ci powiem. Chyba coś nie rozumiem.Tylko grzecznie zasugerowałem że z kapciami na kółka ładnie by wyglądał. :? Jeśli ktoś ucierpiał, albo kogoś uraziłem tymże brzydkim wypowiedzeniem to najmocniej z całego serca przepraszam. :oops: :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Nie łam się człowiek, sam myślałem o kapciach, ale szkoda je w trawie zostawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Chłopcze nie ucz Ojca dzieci robić, tyle Ci powiem. Na temat tego typu wypowiedzi było już wiele powiedziane, ale jak widać za mało krytycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Na form jestem od niedawna. sam myślałem o kapciach, ale szkoda je w trawie zostawić.Racja. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tak z ciekawości spytam Będą jakieś plany? - Nie bijcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Bardzo mi przykro, ale plany nie istnieją, są szkice kadłuba, który i tak był robiony "na miarę" (pomyślałem, przymierzyłem, przykleiłem). A cały cymes tego modelu to skrzydło, a to przepadło wraz z awarią dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No i Tomek miał rację - Wilk dostał Kapcie. A tak to wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Wyszło przepięknie, teraz jeszcze lepiej się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jak dla mnie pięknie :wink: Miałem racje :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.