safari28 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 witam wszystkich forumowiczów i proszę o pomoc posiadam tę apkę jak w tytule pewnego dnia spadła mi na beton i urwał się przełącznik trener czy ktos wie gdzie mogę dostać taki przełącznik najlepiej orginalny bardzo proszę o porade
Marek_Spy Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 orginalny pewnie tylko w RCSkorion
safari28 Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 dzieki za pomoc znalazłem to rozbój w biały dzien! 32 zł
Pit Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 witam wszystkich forumowiczów i proszę o pomoc posiadam tę apkę jak w tytule pewnego dnia spadła mi na beton i urwał się przełącznik trener czy ktos wie gdzie mogę dostać taki przełącznik najlepiej orginalny bardzo proszę o porade Kiedyś załatwiłem sobie podobny przełącznik w opticu. Wprawdzie nadajnik nie spadł na beton ale przydepnąłem go w trawie i przełącznik załatwiłem na cacy. Oryginalnego nie kupiłem ale kupiłem za to podobny w BricoMarche za 6zł. Pasował i działał długo i szczęśliwie. Proponuję rozpoznanie terenu w marketach budowlanych a może coś dopasujesz.
Marek_Spy Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 orginał tyle kosztuje a w elektronicznych pewnie ze 2 zł
meteor Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Ja do JR zapłaciłem 1,5zł. Jedyna różnica to taka że ma krótszą wajchę, ale pewnie z długą też da się kupić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.