baxter12 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 jak rejestrowałem się na forum to było ono fajne bez zbędnych kłótni Znzczy się dawno się rejestrowałeś.. Tamtego forum już nie ma. I nie będzie. Na forum liczy się "klikalność", czyli liczba wejść, Od liczby wejść zalezą przychody z reklam. Tego typu tematy nabijają więcej postów niż merytoryczne opisy najpiękniejszych modeli. 1 plus jeden równa się dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Tego typu tematy nabijają więcej postów niż merytoryczne opisy najpiękniejszych modeli.Dla ścisłości: nie w tym celu założyłem ten temat. Założyłem go, by ukazać problem i mój stosunek do niego. Jednak nikt z moderacji i administracji nie pofatygował się czegokolwiek napisać: czy tak można, czy nie. I muszę stwierdzić, że baxter ma 100% racji i w takim wypadku nie będę się więcej produkował w tym temacie. Powiem więcej: proszę, aby go usunąć. Nie chcę, aby niewygodny temat odebrał Wam monopol, i przeszkodził w zarabianiu kaski. A więc Panie Marku, czyń Pan powinność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ale jest przeciwnie niż myślisz.. Ten temat nabija więcej kasy niż opis RTWD 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dlatego poprosiłem, by go wywalić w czarną otchłań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.