kubusman Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 witam serdecznie! z nieoczekiwanych przyczyn kolega obiecał mi barona czerwonego za free :twisted: . są 2 ale: 1ale- ma uszkodzony silnik tak że nie da rady nim latać 2ale- ma uszkodzoną elektronikę, ale to mniejszy kłopot. zakładam ten temat z pytaniem "gdzie mógłbym dostać do niego części" pytam się o sklepy wysyłkowe i sklepy "osobowe" ale żeby nie były dalej niż 100 km od warszawy w 1 strone.
robraf Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 mysle ze kolega mowiac w jezyku 12 latka " wałuje " :mrgreen: :mrgreen: ale jesli chodzi o red barona ( deagostini) to chyba kolekcja jeszcze sie nie skonczyla smialbym wątpic czy dobrze sie rozkrecila..
ECO400 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 kubusman, masz bardzo ciekawy styl wypowiedzi, ja osobiście zrozumiałem z niej to że kolega obiecał Ci jakiś tam czerwony model który jest zepsuty. Poświęć te 2 minuty na porządne napisanie kilku zdań, abyśmy mogli Ci pomóc :ble:
kubusman Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 więc od nowa. kolega odda mi za darmo model spalinowy "czerwony baron" z uszkodzonym silnikiem ale nie licząc tego pełni sprawny. jest to pytanie do osób które mają ten model żeby polecić mi jakiś nowy silnik
hubert_tata Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 jak będziesz miał ten model to napisz co to za cudo i od razu konkretnie zadawaj pytania
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.