kubusman Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 witam serdecznie! z nieoczekiwanych przyczyn kolega obiecał mi barona czerwonego za free :twisted: . są 2 ale: 1ale- ma uszkodzony silnik tak że nie da rady nim latać 2ale- ma uszkodzoną elektronikę, ale to mniejszy kłopot. zakładam ten temat z pytaniem "gdzie mógłbym dostać do niego części" pytam się o sklepy wysyłkowe i sklepy "osobowe" ale żeby nie były dalej niż 100 km od warszawy w 1 strone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 mysle ze kolega mowiac w jezyku 12 latka " wałuje " :mrgreen: :mrgreen: ale jesli chodzi o red barona ( deagostini) to chyba kolekcja jeszcze sie nie skonczyla smialbym wątpic czy dobrze sie rozkrecila.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 kubusman, masz bardzo ciekawy styl wypowiedzi, ja osobiście zrozumiałem z niej to że kolega obiecał Ci jakiś tam czerwony model który jest zepsuty. Poświęć te 2 minuty na porządne napisanie kilku zdań, abyśmy mogli Ci pomóc :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubusman Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 więc od nowa. kolega odda mi za darmo model spalinowy "czerwony baron" z uszkodzonym silnikiem ale nie licząc tego pełni sprawny. jest to pytanie do osób które mają ten model żeby polecić mi jakiś nowy silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 jak będziesz miał ten model to napisz co to za cudo i od razu konkretnie zadawaj pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Najlepiej daj foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.