Jump to content

pytanie o części

kubusman

Recommended Posts

Posted

witam serdecznie! z nieoczekiwanych przyczyn kolega obiecał mi barona czerwonego za free :twisted: . są 2 ale: 1ale- ma uszkodzony silnik tak że nie da rady nim latać 2ale- ma uszkodzoną elektronikę, ale to mniejszy kłopot. zakładam ten temat z pytaniem "gdzie mógłbym dostać do niego części" pytam się o sklepy wysyłkowe i sklepy "osobowe" ale żeby nie były dalej niż 100 km od warszawy w 1 strone.

Posted

mysle ze kolega mowiac w jezyku 12 latka " wałuje " :mrgreen: :mrgreen: ale jesli chodzi o red barona ( deagostini) to chyba kolekcja jeszcze sie nie skonczyla :D smialbym wątpic czy dobrze sie rozkrecila..

Posted

kubusman, :lol: masz bardzo ciekawy styl wypowiedzi, ja osobiście zrozumiałem z niej to że kolega obiecał Ci jakiś tam czerwony model który jest zepsuty.

Poświęć te 2 minuty na porządne napisanie kilku zdań, abyśmy mogli Ci pomóc :ble:

Posted

więc od nowa.

kolega odda mi za darmo model spalinowy "czerwony baron" z uszkodzonym silnikiem ale nie licząc tego pełni sprawny. jest to pytanie do osób które mają ten model żeby polecić mi jakiś nowy silnik

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.