Leda_g Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Witam Szukamy ciekawych opisów (porad) dla początkujących modelarzy. Chodzi nam o opisy które mogą pomóc w budowie oraz w pierwszych lotach i początkach modelarstwa lotniczego RC. Przy czym chcielibyśmy podzielić te tematy na: - Opis budowy własnych modeli (autorskich) - Interesują nas ciekawe opis własnych modeli trenerków z EPP i depronu ew. balsy - ABC Wiedzy o modelarstwie RC - obszerne tematy opisujące w sposób prosty podstawy wiedzy o modelarstwie RC. - Recenzje z budowy i lotów modeli ARF i RTF Warunki konkursu. - prace zgłoszone do konkursu muszą być własne (autorskie), tak też również zdjęcia - prace zgłaszane do konkursu muszą być już wcześniej publikowane w internecie (forum, własna strona) - do konkursu wystarczy wysłać linki do tych prac - zgłaszający godzi się na publikację tych prac na stronie www.ABC-RC.pl - za każdą opublikowaną pracę na stronie www.ABC-RC.pl zgłaszający otrzymuję KUPON w kwocie 100zł na zakupy w sklepie ABC-RC. (zgłaszający musi być zarejestrowany w sklepie) - zgłaszający prace godzi się na poprawki i zmiany w publikowanym materiale (po autoryzacji) - po zakończeniu pierwszego etapu konkursu tj. 30-11-2010 z pośród opublikowanych prac zostanie wyłoniona Nagroda Główna w wysokości 500zł (KUPON na zakupy w ABC-RC) - zdobywca nagrody głównej zostanie wyłoniony w formie ankiety przeprowadzonej na tym forum. Warunki tego głosowania zostaną ogłoszone w momencie jego realizacji. Zgłaszane prace proszę przesyłać na adres mgurdek@gmail.com z dopiskiem KONKURS Prosimy o uwagi i sugestie.
Leda_g Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 Widzę że nie ma zbyt dużo chętnych aby podzielić się z innymi swą wiedzą. Czekam na propozycję - jestem otwarty na ew. inne projekty
Motylasty Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 A moje prace mogą być ?
Leda_g Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 A dyć jasne że może - tylko wtedy to pewnie główna wygrana jest już poza zasięgiem innych.
Motylasty Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 No wszak o to mi chodzi Mirku A tak serio dobry pomysł żeby wreszcie innych zmotywować do pracy. Oki coś Ci tam wyślę, jeśli się godzisz, kupowałem już u Cię poprzez Andrzejka, zarejestrowany jestem, linka u mnie do siebie znajdziesz, prawo jak nic po mojej stronie stoi.
noker Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Ja też włąśnie piszę relację budowy ESA
f-150 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 No wszak o to mi chodzi Mirku Chciałbyś :twisted:
marek rokowski Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Mirecki, może się komuś przydadzą - pozakonkursowo mozesz zlinkowac moje instrukcje zapisane w formacie pdf, u mnie na stronie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.