garnett Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Witam Na sobotnim pływanku z nowym silnikiem moja łódka zaliczyła "dachowanie" i do środka dostała się woda. Jakaś kropla dostała się do regulatora zanim zdążyłem odłączyć zasilanie. Dym, iskry, smród itp. Po zdjęciu koszulki z regulatora zobaczyłem ze jest odlutowana/przepalona jedna nóżka od kondensatora. Na mój gust zjarał sie kondensator i tranzystor do którego był przylutowany. No i tu moje pytanie czy da się to naprawić i czy się to opłaca ? Za pomoc z góry dziękuję Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Zobacz ile kosztują odpowiednie części. Powinno wyjść w granicach 10zł spokojnie. Gorzej może być z dostępnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.