modelpiotrek Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Zapraszam do obejrzenia ciekawych modeli na zboczu w Beskidach [vimeo] [/vimeo]i jak ktoś woli youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Film fajny, miło się go ogląda, podkład dźwiękowy jeszcze lepszy. Jak widać mieliście przednią zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Mariusz film to tylko cząstka tego co tam się działo )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ten film pomógł mi się zmotywować do powrotu w statki szybujące Naprawdę pozazdrościć. Aż mi się marzy taki dzień wolnego i cały spędzony z nosem wycelowanym w niebo i upajanie się frajda płynąca z takiego latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Cieszę się Darek że Cię to zmotywowało do szybowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Mam możliwość nabycia Easy Glider-a Pro Multiplex-a za 250zł. Zestaw przeleżał rok w pudełku. Trochę mnie kusi cena i się zastanawiam czy warto by było go kupić? Ciekaw jestem czy będzie się nadawał na zbocze jak i na termikę? Zdanie sprzedającego nie do końca jest przecież wiarygodne Myślałem wcześniej o czymś w rozmiarze 2,5m z oferty ArtHobby jak również o DG1000 z HobyyKing-a. Hmm, czy może lepiej odłożyć i kupić coś porządnego (mam na myśli np Evolution 2,5M lub Serenity 2,5m)? Choć z ArtHobby mam złe doświadczenia i gdyby nie to, to pewnie bym już u nich dokonał przed wakacjami zakupu gdy miałem trochę gotówki odłożonej na hobby. Kiedyś kupiłem tam silnik, a jak chciałem zamówić część do niego to mnie totalnie olano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Darek moje zdanie jest takie albo kup cos z ArtHobby albo coś z Blejzyka nie kupuj zadnego Easy Glidera ani tym podobnych modeli to jest dobre do nauki latania ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Jeżeli to nie tajemnica, to jak gdzie jest dokładnie ta górka, i przy jakim kierunku wiatru można tam latać? Co do modelu, to polecam Serenity 2.5M. Sam takim latam od tego sezonu, co tu dużo mówić, świetny model, bardzo łatwy w pilotażu, masa do lotu to ok.1,2kg, jeżeli chcesz polatać na zboczu przy silniejszym wietrze, wystarczy dołożyć trochę balastu. Poniżej kilka fotek By kobe242 By kobe242 By kobe242 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 No piękny model! Teraz jeszcze by się do kompletu przydała wypowiedź kogoś kto używa Evolution :wink: A może ktoś kto lata produktami Leszka Kwarcińskiego się wypowie? Wysłałem zapytanie o cenę i model z klapami i dostałem ekspresowo odpowiedź: 760zł więc trochę taniej niż w ArtHobby, a przede wszystkim nie trzeba się prosić i z tego co ktoś pisał na forum jest mniej zachodu żeby model ulotnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 A może ktoś kto lata produktami Leszka Kwarcińskiego się wypowie? Wysłałem zapytanie o cenę i model z klapami i dostałem ekspresowo odpowiedź: 760zł więc trochę taniej niż w ArtHobby, a przede wszystkim nie trzeba się prosić i z tego co ktoś pisał na forum jest mniej zachodu żeby model ulotnić. Poszukaj wątek o FALCONie Leszka K. - długi Ci on i wiele można się w tym wątku dowiedzieć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.