witold_pi Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 ariel czy dosia ;D http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5561 do tego modelu link Rozpiętośc 226cm na silnik 50ccm http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5560 [edit]przez DJDIT proszę w temacie pisać czego dotyczy wątek oraz w ogóle o jaki model chodzi (wstawiłem link i kawałek opisu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Normalnie potok informacji i do tego jedno zdjęcie które się nie ładuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Jesli masz juz obydwa silniki to pakuj DA 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Efekt prania jest taki sam ;D PS fajny Sbach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Mnie się też podoba . Nie latam 3d i chyba się nigdy nie nauczę, ale model jest rzeczywiście 3d Axar/GoldWing. Jaki wydech stosować - myślę o najprostszym lub typu pits? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Nie widzę potrzeby stosowania innego tłumika jeżeli model nie przekroczy z paliwem 8kg. Tym bardziej, że nie będziesz kręcić 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 nie wiem co z tym ładowaniem obrazków? HELP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Wchodzisz na www.fotosik.pl wrzucasz fotke. Wyświetla Ci się lista linków i wybierasz zdjęcie 500mpx na forum. Wklejasz link tutaj i wszystko powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 dzięki, nastepnym razem spróbuje. Zastosowałem sie do wskazówek z pfmrc ale widać , że nie do końca się to udało systemowi co zakładano:-( z fotosikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Ja bym wybrał DA i do tego minimum tłumik pittsa a najlepiej puszka KS przepiękny dźwięk w szczególności jak piszesz 3D Cię nie interesuje to będziesz miał rasowy dźwięk akrobata na dużych szybkościach przetestowane :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 dziękuję za zmianę wykonaną przez moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 z tłumikiem KS to chyba nie przejdzie z powodu szczupłości budżetu, chińskiego pittsa mogę kupić za 30$ plus wysyłka, BCM to już 90$ plus wysyłka plus pewny VAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 DA 50 był kupiony w legalnym polskim sklepie ale czuć zapach po odpaleniu plus ślady po śrubach na uszach- czy on jest fabrycznie palony i regulowany? REGULAMIN IV 4. Jeśli masz kilka pytań, dotyczących tego samego tematu, bądź chcesz zmienić treść wpisu, używaj opcji "EDYTUJ". W wypadku chęci dopisania/rozwinięcia myśli z istniejącego już wpisu skorzystaj z dopisku "EDIT", po tym wyróżniku umieść treść, którą chcesz dopisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 No ja mogę powiedzieć że moje a mam dwa są ale naoliwione i nie widać śladów użytkowania. :shock: Na elementach silnika brak widocznych śladów jak nówka.... Jezeli budżet zakłada mniejsze koszty to wsadź puszkę chińską tak dla polepszenia dźwięku....bo to pierdzenie jest okropne... :? Wstaw jeszcze jakieś foty bo to chyba pierwszy sbach na forum a to co jest to nie oddaje modelu w pełnej krasie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Silniki ZDZ są w fabryce odpalane i wstępnie regulowane , nie jestem na 100% pewny ale DA chyba też tak robi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 DA rowniez odpala swoje silniki w fabryce. Mozna zamowic wersje nieodpalona, tak podobno robi miedzy innymi p.Wiesiu Chmielewski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Mój DA też miał ślady przykręcania i jechał paliwem. Ktoś chyba już pisał na tym forum, że silniki DA odpalają w fabryce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Proponuje wrzucic kilkanascie zdjęć i jakiś opis do modelu, bo wygląda ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Dokładnie wstaw więcej zdjęć. Czy to jest Sabach Pilota RC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Nie latam 3d i chyba się nigdy nie nauczę, ale model jest rzeczywiście 3d Axar/GoldWing. :mrgreen: dołaczam sie do grona więcej fotek :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.