MateuszPśl Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Po podłączeniu serwa regla z silnikiem do odbiornika pojawił się dym. Co mogło się stac czy to mogło stac się z mojej winy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 serwa regla z silnikiem :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPśl Opublikowano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 podłączyłem regulator napiecia i serwo do odbiornika i pojawil sie dym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_w1 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 A z czego ten dym? Z odbiornika, serwa, regulatora? Kolejność podłączania jest następująca. Bez zasilania podłączamy serwa i regulator a potem załączamy zasilanie regulatora. Silnik oczywiście też powinien być podłączony do regulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPśl Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 z odbiornika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Nad czym tu rozważać? Coś się spaliło, więc trzeba zdjąć koszulkę i sprawdzić co, a nie snuć teoretyczne dywagacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPśl Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 ja się na tym dobrze nie znam ale pomogą mi bardziej doświadczeni koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 To zrób chociaż jakieś zdjęcie zbliżone możliwe że innym będzie łatwiej ci pomuc [ja sie na takich rzeczach nie znam] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Albo nawet i pomóc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPśl Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Oto linki do fotek odbiornika : http://img179.imageshack.us/img179/3568/dscn0892.jpg http://img3.imageshack.us/img3/6613/dscn0891z.jpg za błędy przepraszam mam dysortografie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Na 100 % pomyliłeś plus z minusem. Czy czrny lub brązowy kabel był w stronę odwrotną niż antena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszPśl Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 chyba tak zdawało mi się że to jest obojetne zawsze dawałem byle jak i nic się nie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 mam dysortografie nie zwalnia cie to z myślenia, przed wysłaniem posta sprawdzaj błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.