zbyszek78 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam. Jakiś czas temu pokazały się te zamienniki: 1. http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11965 2. http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=12586 Czy ktoś już je testował? Jakie mają rzeczywiste parametry (zasięg) i który z nich polecacie? Ja chcę jeden z nich zastosować do trenerka Cessny (1,5m rozpiętość skrzydeł) i do szybowca AXN z napędem pchającym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 czesc sciagnąłem dwa - te w pomaranczowych obudowach wg mnie-dzialaja bez zarzutu nei sprawdzałęm zasiegu ale latałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 to są odbiorniki typu parkflyer więc do 1,5m modelu raczej nie bardzo się nadają w pierwszym linku jest to wyraźnie napisane że do małych samolotów a drugi to odpowiednik 6100E mam 2 z drugiego linku narazie nie zauważyłem nic dziwnego ale kupowałem je tylko z myślą o deproniakach i nie mam zamiaru zakładać ich do większego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Znajomy miał w modelu piper'a (1.60m) ten odbiornik z drugiego linku i sprawował się wyśmienicie i nic się takiego nie działo sam będę do EGP zamawiał ten zółty zamiennik ,zasięg do kilometra spokojnie duzo testów na RCgroups jest więc nie widzę problemu aby nie brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbol Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Dzisiaj dostałem orange, działa bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam. Podpinam się pod temat. Czy taki satelita będzie kompatybilny z odbiornikiem SPEKTRUM AR6200? W hobbycity piszą piszą po przetłumaczeniu przez translator "Dla DSM2 Spektrum produktów, odwiedź lokalnego sklepu hobby." Może ktoś z kolegów zastosował tego satelitę do SPEKTRUM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Kupiłem ten pomarańczowy wynalazek do ESA jest git daleko nie latałem ale nie widać zbytnich problemów z użytkowaniem binduje się i działa do modelu za 1000€ nie wstawię ale do zabawek nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 witam!! mam takiego ORANGE,a w swoim PIAGECIE z EPP,latam nim wszędzie gdzie się da. odlatywałem często na dalsze odległości i zawsze była pełna kontrola nad modelem. jak dla mnie świetna sprawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qugar_ Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 takie pytanko czy do tego odbiornika Orange da się podłączyć satelitę orange?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.