Tomek Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Witam! Tak sie sklada ze kolejny raz Vampir dostal szanse na loty i po dluzszej przerwie wyremontowalem kadlub oraz wykonalem nowe (wieksze ) usterzenia. A poniewaz jutro (hm...prawie 1 w nocy czyli dzis ) wybieram sie do Artura na wspolne latanko to pochwale sie jak wyglada Vampir ,bo jutro moze byc zapozno oraz zestaw na latanie ,coby sie szybko nie skonczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Tomku ladna kolekcja ale chyba cos dzis nie polatamy bo pada troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 pochwale sie jak wyglada Vampir To już nie żaden wampir Może zmień nazwę... proponuje na "Szwajcar" (od Gwardii Szwajcarskiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Niestety z dzisiejszych lotow nic nie bedzie. Szkoda. Nawet Vampira nie sprawdze bo umnie mocno leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Tomek, Jak ci się sprawuje ta wiertarka stołowa ?? Ile ją juz masz?? Dużo wiercisz ?? i nie ma bicia ani luzów na wrzecionie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Nowka sztuka wiec nie mam pojecia jak dlugo posluzy ,na razie wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 ja mam taka wiertarke juz 3 lata uzywam ja co prawda sporadycznie ale dziala OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.