Tomek Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Witam! Tak sie sklada ze kolejny raz Vampir dostal szanse na loty i po dluzszej przerwie wyremontowalem kadlub oraz wykonalem nowe (wieksze ) usterzenia. A poniewaz jutro (hm...prawie 1 w nocy czyli dzis ) wybieram sie do Artura na wspolne latanko to pochwale sie jak wyglada Vampir ,bo jutro moze byc zapozno oraz zestaw na latanie ,coby sie szybko nie skonczylo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Tomku ladna kolekcja ale chyba cos dzis nie polatamy bo pada troche Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert_tata Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 pochwale sie jak wyglada Vampir To już nie żaden wampir Może zmień nazwę... proponuje na "Szwajcar" (od Gwardii Szwajcarskiej) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 Niestety z dzisiejszych lotow nic nie bedzie. Szkoda. Nawet Vampira nie sprawdze bo umnie mocno leje Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Tomek, Jak ci się sprawuje ta wiertarka stołowa ?? Ile ją juz masz?? Dużo wiercisz ?? i nie ma bicia ani luzów na wrzecionie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 Nowka sztuka wiec nie mam pojecia jak dlugo posluzy ,na razie wszystko ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 ja mam taka wiertarke juz 3 lata uzywam ja co prawda sporadycznie ale dziala OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.