motofan11 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam Zainstalowałem FMS na klawiaturze wszystko OK a po podłączeniu aparatury i przeprowadzeniu kalibracji model skręca cały czas w prawo mimo trymowania w aparaturze , czy jest na to jakaś rada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIZON Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 a próbowałeś skalibrować aparaturę pod FSM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Mam to samo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 no więc tak : - podłącz nadajnik do komputera ( wszystkie trymery w neutrum ) - wejdź w panel sterowania / Kontrolery gier , i tam zrób pierwszą kalibrację - uruchom program ( symulator) i zrób w tym programie ponowną kalibrację . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 BIZON ,tak zrobiłem kalibrację kilkakrotnie. NORMAN , dzisiaj zrobię tak jak piszesz o efektach poinformuję na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Norman, u mnie to nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.