Skocz do zawartości

aparatura hype aviator 4

skymen13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam pytanie czy do aparatury hype aviator 4(nadajnik) można podłączyć pakiet wydaje mi się że tak ponieważ ma wejście z boku ale nie jestem pewien

jeśli można to w jaki sposób trzeba wyjąć koszyk(czy jak to sie nazywa) na baterie ?

z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Nie mam pojecia co to za radio. Ale pakiet podpinasz w miejsce tego koszyka na baterie. Wyjście z boku prawdopodobnie jest do ladowania. Mozesz włożyć ogniwa akumulatora w ten koszyk. Wazne zeby byly tej samej firmy i taka sama pojemność.

Do tego wydaje mi sie ze nie ten dział. A poza tym używaj znaków interpunkcyjnych!

Opublikowano

aparatura jest dołączana do większości modeli hype'a np fox, mx-2, cessny, identyczna z tymi od pelikana (np ASW-28)

koszyka na baterię nie można wyjąć bo jest on częścią obudowy, tak samo jak w eskayach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem te baterie akumulatorki, i chciałbym się dowiedzieć jakim prądem konkretnie je ładować

w apce to tylko małymi prądami

małymi, to jaki jest limit
Opublikowano

Do nadajnika hitec flash 5 mialem lądowany prądem 250mah.(1300[mAh]/250[mA])*1,4=7,28

prad akumulatnra/prad ladowania #1.4

tak wyglada wzor na obliczenie czasu ladowania dla akumulatorow ni mh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.