BIZON Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Dośc długo czekałem i czekał i w końcu są ! Turnigy 9X 2.4GHz 8Ch Receiver (V2) - i cały czas dostępne ! Tak informacyjnie, bo zawsze to taniej niż w rodzimych sklepach (60,00PLN+ przesyłka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Już pisze -7 na stanie a co do ceny-w HK można za te 60zł kupić dwa odbiorniki razem w wysyłką do PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Pojawiły się rano w kompletach z TXem, jak USA się obudziło, to najpierw w oczach zniknęły Mode1, potem Mode2, widzę, że i RXy też poszły :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIZON Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 To i tak długo były Ja czaiłem się na nie od 18 sierpnia więc byłem zaskoczony że się pojawiły bo info na stronie automatycznie zmieniało się że dostawa na początku przyszłego tygodnia. Dopiero w zeszłym miesiącu zmieniło się że dostawa na początku listopada - i proszę sukces. A generalnie i tak długo były w porównaniu np. do serw Turnigy 9gram - które są praktycznie wirtualnie - 30 sekund po otrzymaniu maila z informacją że są na stanie - status BK. Info na stronie dalej jest niezmienione - może jednak jeszcze coś rzucą na początku listopada Jak ktoś zamówił to niech da info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ja zamówiłem 3 sztuki na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Kurka wodna. Juz jest 0 nadajników Ciekawe kiedy teraz bedzie nastepna dostawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIZON Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 pojawił się import na allegro a w HK to pewnie I kwartał 2011 z naciskiem na końcówkę kwartału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Szkoda , że cena inna :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 pojawił się import na allegro a w HK to pewnie I kwartał 2011 z naciskiem na końcówkę kwartału. Po czym wnosisz? Na HK podają, że odbiorniki będą dostępne na początku grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 pojawił się import na allegro a w HK to pewnie I kwartał 2011 z naciskiem na końcówkę kwartału. Po czym wnosisz? Na HK podają, że odbiorniki będą dostępne na początku grudnia. Widać , że kolega Lordg90 doświadczony bo odbiorniki się nie pojawiły do dzisiaj...... a jest końcówka stycznia 2011 :cry: Ja w ostatni piątek upolowałem aparaturę TURNIGY 9X więc w oddzielnym zamówieniu kupiłem 5 odbiorników - są co prawda niedostępne ale skoro już zapłaciłem , to rozumiem , ze jak się pojawią to się załapię. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 pojawił się import na allegro a w HK to pewnie I kwartał 2011 z naciskiem na końcówkę kwartału. Po czym wnosisz? Na HK podają, że odbiorniki będą dostępne na początku grudnia. Widać , że kolega Lordg90 doświadczony bo odbiorniki się nie pojawiły do dzisiaj...... a jest końcówka stycznia 2011 :cry: Ja w ostatni piątek upolowałem aparaturę TURNIGY 9X więc w oddzielnym zamówieniu kupiłem 5 odbiorników - są co prawda niedostępne ale skoro już zapłaciłem , to rozumiem , ze jak się pojawią to się załapię. :wink: Nie pojawiły się bo ja je miałem zamówione 2 miesiące temu. Od tygodnia mam status SHIPPED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jak coś ma bardzo duże wzięcie, to najpierw jest wysyłany backorder, a przy tym często dana rzecz nie pojawia się na stronie www. darek.3333, tak, doświadczony, kilkadziesiąt zamówień już zrobiłem A mój odbiornik Turnigy od dawna leży w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 No więc nie pozostaje mi nic innego i niż poczekać na moją piątkę :wink: I tak to lepsze niż kupowanie odbiornika do Futaby za prawie cztery stówy za sztukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Też kupiłem sobie Turnigy 9X i zastanawiam się co zrobić z odbiornikami - czy polować jak będą dostępne, czy zamówić backorder i mieć nadzieję, że nie będę czekał w nieskończoność. Ewentualnie może poszukać zamienników? Wydawało mi się, że kiedyś przy odbiornikach HK widziałem info, że działają też z T9X, ale nie mogę tego znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Też kupiłem sobie Turnigy 9X i zastanawiam się co zrobić z odbiornikami - czy polować jak będą dostępne, czy zamówić backorder i mieć nadzieję, że nie będę czekał w nieskończoność. Ewentualnie może poszukać zamienników? Wydawało mi się, że kiedyś przy odbiornikach HK widziałem info, że działają też z T9X, ale nie mogę tego znaleźć. Jak znajdziesz zamienniki to daj znać na PW :wink: Jak ja znajdę to też dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Odbiorniki HK V2 działają z TG9X. Mam jeszcze jeden na sprzedaż a odbiorniki TG będą za jakiś tydzień u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Działają takie: http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=12901 a żeby nie było że nie wiem co mówię to nagrałem małą produkcję filmową : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ciekawe jak z zasięgiem w nich..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ciekawe jak z zasięgiem w nich..... Zasięg do chwili gdy ciężko było określić gdzie MiniMag co ma Ile to - nie wiem ale sporo - dalej nie sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Działają takie: http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=12901 a żeby nie było że nie wiem co mówię to nagrałem małą produkcję filmową : Szkoda tylko , że też są BK :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.