Skocz do zawartości

Welcome :)

niki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie :)

Można powiedzieć, że zabawę z samolotami zaczęłam już kilka lat temu - niejako z przymusu :D Przyczyna prosta... moja druga połówka ma zdecydowanego fioła na punkcie samolotów z WWII :lol:

i tak razem złożyliśmy Ki61, parę razy reperowaliśmy... a teraz myślę, że nadszedł czas na "coś własnego"

Mam nadzieję, że przyda wam się tu kobieca ręka... mogę posprzątać posty... odkurzyć forum :wink: i takie tam.

Wieku nie podam :) bo kobiet się o to nie pyta... a zresztą powinno się samo pojawić po lewej stronie :wink:

Pozdrawiam

Gosia

Opublikowano

Dziękuję za miłe powitanie...

Ja to aktualnie proponuję zmianę tego mojego "modelarz" pod nickiem na... "mały modelarz" albo coś podobnego :D

Nad zdjęciem popracuję jak tylko dorobię się własnej maszynki :)

Aktualnie przyuczam się jako mechanik przy startującym od niedawna Ki61

Opublikowano

tak jeśli chodzi o fotkę to chętnie bym ci zrobił ale Kraków to troszkę za daleko aż dziw że jest tutaj kobieta która się interesuje takimi sprawami jak modelarstwo ale to dobrze że jesteś tu z nami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.