niki Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam wszystkich serdecznie Można powiedzieć, że zabawę z samolotami zaczęłam już kilka lat temu - niejako z przymusu Przyczyna prosta... moja druga połówka ma zdecydowanego fioła na punkcie samolotów z WWII i tak razem złożyliśmy Ki61, parę razy reperowaliśmy... a teraz myślę, że nadszedł czas na "coś własnego" Mam nadzieję, że przyda wam się tu kobieca ręka... mogę posprzątać posty... odkurzyć forum :wink: i takie tam. Wieku nie podam bo kobiet się o to nie pyta... a zresztą powinno się samo pojawić po lewej stronie :wink: Pozdrawiam Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 haha ;] az nie zamykam tematu ;] niech witają ;] ja Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witamy naszą słodką rodzynkę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Owieczka wśród wilców :rotfl: Witamy, witamy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 OOO! :shock: . Witamy. To może jakieś zdjęcie z aparaturą w rękach podczas pilotażu, bo nie mogę uwierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Dziękuję za miłe powitanie... Ja to aktualnie proponuję zmianę tego mojego "modelarz" pod nickiem na... "mały modelarz" albo coś podobnego Nad zdjęciem popracuję jak tylko dorobię się własnej maszynki Aktualnie przyuczam się jako mechanik przy startującym od niedawna Ki61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
big-marr Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 tak jeśli chodzi o fotkę to chętnie bym ci zrobił ale Kraków to troszkę za daleko aż dziw że jest tutaj kobieta która się interesuje takimi sprawami jak modelarstwo ale to dobrze że jesteś tu z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.